• Menü
  • Anasayfa
  • Hesabım
Özurfahaber
  • Galeri
  • Video
  • Yazarlar
DİRİLİŞ ERTUĞRUL’A ÖDÜL
  • 2016-06-07 Eklendi
  • Paylaş
Facebook da Paylaş Twitter da Paylaş Kapat

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’A ÖDÜL

TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi, RTEÜ ve İMSAK tarafından “Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülüne layık görüldü.

TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi, RTEÜ ve İMSAK tarafından “Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülüne layık görüldü.

 

TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu (İMSAK) tarafından “Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülüne layık görüldü.

 

Tarihsel içerikli diziler arasında izleyiciler tarafından beğeniyle izlenen "Diriliş Ertuğrul’un" oyuncuları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu’nun (İMSAK) daveti üzerine Rize’ye geldi.

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen antalya escort "Kayı'dan Cihan'a Diriliş Kardeşliği" konulu söyleşi katılan oyuncular, öğrenci ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Katılımcılardan ücret yerine İmam Hatip Lisesinde oluşturulacak kütüphane için ders kitabı ve ansiklopedi olmayan en az bir kitap talebinde bulunuldu. Kitap temin etmek isteyenler için program öncesi stant kuruldu.

 

"Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülüne layık görüldü

 

Öte yandan Diriliş Ertuğrul dizisi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ve İlmi Meseleler ve Sosyal Aktiviteler Topluluğu (İMSAK) tarafından "Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülüne layık görüldü.

 

Ödül törenine, "Bir kahramanlık ve yol hikayesi" sloganıyla yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin Yapım Koordinatörü Bilgehan Özer ile dizi oyuncularından "Bamsi" karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, "Abdurrahman" karakterini oynayan Celal Al, Doğan Bey karakterini oynayan Cavit Çetin Güner, Turgut karakterini canlandıran Cengiz Çoşkun ve "Halime" rolündeki Esra Bilgiç katıldı.

 

 

 

"Milli şuuru en iyi uyandıran dizi” ödülünü filmin yapımcısı Mehmet Bozdağ adına Bilgehan Özer'e, "en iyi erkek oyuncu" ödülü Nurettin Sönmez, Cavit Çetin Güner ve Cengiz Çoşkun'a, "en iyi yardımcı oyuncu" ödülünü Celal Al'a, "en iyi kadın oyuncu" ödülü de Esra Bilgiç'e verildi.

 

Söyleşiye katılan sanatçılara, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, öğrenciler, oyuncularla bol bol öz çekim yaptı.

 

Programı düzenleyen İMSAK Başkanı Dursun Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, faaliyetlere başladıkları günden bu yana çeşitli ilmi ve sosyal faaliyetler yaptıklarını söyledi.

 

Topluluk olarak ilerleyen dönemlerde de yeni faaliyetler yapmayı hedeflediklerini belirten Güven, şunları kaydetti:

 

“Bunlardan bir tanesi de kendi memleketlerinde iyi bir eğitim alamayan Gürcistan asıllı Müslüman öğrencilere yönelik olacaktır. Bu proje ile ailelerinden uzakta, maddi imkanları çok kısıtlı olmasına rağmen İslami eğitim almak isteyen öğrencilere bir nebze olsun yardımcı olmaktır. Programda alacağımız sponsorluk ücretlerini Gürcü öğrenciler yararına kullanacağız. Ayrıca programa girişte ücret yerine her katılımcıdan bir kitap aldık. Bu kitaplarla yeni yapılmakta olan İmam-Hatip Lisesine “Diriliş” isminde bir kütüphane yapacağız.”

 

 

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

Günün Diğer Haberleri

  • BÜYÜKŞEHİR’DEN KISAS’IN KÜLTÜREL MİRASINA FOTOĞRAF

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin köklü kültürel mirasını tanıtmak amacıyla düzenlenen “Urfa’da Bir Kültür Deryası Kısas” Fotoğraf Ser

  • KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL VOLEYBO

    Karaköprü Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen, Şanlıurfa genelindeki okullardan 32 takımın katıldığı Öğretmenler Vo

  • HALİLİYE BELEDİYESİNDEN BİNLERCE VATANDAŞA GELENEK

    Haliliye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen tirit ikramı, Hazreti İbrahim Peygamber Camii’nde (Sanayi Camii) binlerce vatandaşı aynı sofr

  • Eyyübiye’de Muhteşem Sefo Konseri

    Eyyübiye Belediyesi’nin Türk Telekom’un destekleriyle düzenlediği gençlik festivalinde ünlü sanatçı Sefo sahne aldı. Şanlıurfa Müzesi önündeki etkinli

  • BÜYÜKŞEHİR’DEN “BENİM İLK BİTKİM” İLE ÇEVRE BİLİNC

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre bilincini yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıy

  • BÜYÜKŞEHİR, CUMHURİYET BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARI SANAT

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Mutluca Emine Koç İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen H

  • ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET COŞKUS

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen tenis turnuvası, 3 kategoride 140 sporcunun k

  • HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN 29 EKİM’E ÖZEL BAYRAK DAĞ

    Haliliye Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak bayram coşkusunun ilçe genelinde yaşanmasına katkı sağ

  • BAŞKAN MEHMET KUŞ’TAN 29 EKİM MESAJI

    Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, “Cumhuriyetin bizlere yüklediği sorumluluk bili

  • BAŞKAN CANPOLAT’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

    Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin milletimiz

  • Kapat
  • Enhanced - Icon only
  • Anketler

KATEGORİLER

  • Şanlıurfa Haberleri
  • Şanlıurfa Valiliği
  • Said Nursi-Bediüzzaman
  • Özel Haber
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Eğitim
  • Spor
  • Dünya
  • Magazin
  • DİĞER KATEGORİLER

    • Sağlık
    • Yaşam
    • Kültür - Sanat
    • Güncel
    • Ortadoğu
    • Yurt Haberleri
    • Aile Sağlığı
    • Teknoloji
    • Diğer
    • Viranşehir
    • Suruç
    • Siverek
    • Haliliye
    • Karaköprü
    • Eyyubiye
    • Harran
    • Akçakale
    • Hilvan
    • Bozova
    • Birecik
    • Ceylanpınar
    • Halfeti
    • Kadın
    • Röpartaj

Giriş

Kapat
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum