OSMAN ÖZKÖYLÜ NEYİ DEĞİŞTİRDİ


Bu makale 2015-02-17 11:25:04 eklenmiş ve 2041 kez görüntülenmiştir.
Selahattin Demir

Osman hoca İlk defa çıktığı Elazığ maçında, takımla tam olarak antrenman yapamamanın sıkıntısını yaşadı.

 

Takımı sahaya ilk çıkardığında İlk yarının başlarında daha önceki haftalarda görmüş olduğumuz kadro ve oyun dizilişine bile müdahale etme gereği duymadı.

 

Sen bu ligi bilen ve başarılı bir hoca olarak takım kadrosunda ve oyuncu seçimlerinde daha ilk haftadan damganı vururusun diye bekledik.

 

Haftalardır söylediğimiz Hüseyin Tok var iken sende gördün mü? Hocam, Veli’den o penaltıyı o kırmızı kartı.

 

Takıma senin elin ve oyun prensibin artık değmeli diye düşüyorum. Gerçi ikinci yarı işi çözdün Fakat Veliyi hesaba katamamıştın.

 

Elin değmeli ki ilk yarı boyunca Elazığspor Karşısında pozisyon üretmekten uzak kalan nerdeyse şut atmadan  maçı tamamlayan bir takım izleme işkencesinden kurtulalım.

 

Rakip kendi kalesine golü atmasaydı gol atmamız çok zor olacaktı.Kubilay ve Kenan kaliteli fakat aynı tarzda oyuncular.

 

Bize orta sahada oyunu hücum bölgesine taşıyacak ceza sahası içersine girecek yaratıcı oyuncu gerekli.

 

Maçta en çok koşan kim diye sorsalardı her halde bunu en çok sen hak ederdin Osman hoca. Öyle ki ikinci yarının hemen başından itibaren, senin hırsın azmin kazanma isteğin tüm oyunculara yansıdı.Kazanma arzusu ile mücadele eden takım 9 kişi kalsa da maçı berabere bitirmesini bildi.

 

Osman Hocanın gelmesiyle Şanlıurfaspor’da değişen neydi? sorusuna, değişen kulübe idi hırsıyla,arzusu ile oyunculara yaklaşımı ile yönlendirmesi ve doğru oyuncu değişiklikleri ile Osman Öz Köylüydü.

 

Artık herkes senden senin hücum oynayan, senden daha hırslı, azimli ve asla pes etmeyen takım karakterini sahada görmek istiyor.

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA