GÖBEKLİTEPE ŞANLIURFASPOR


Bu makale 2019-01-08 11:02:32 eklenmiş ve 1136 kez görüntülenmiştir.
Metin Şenay

 

Şanlıurfaspor da sezon başından bu yana maddi sıkıntılar devam etmekte her köşe yazımda dile getiriyorum kalıcı gelir olmaz ise bu sıkıntılar devam edecek, yıllardır Valilik, Belediye ve kamu kurumlarının desteği ile bu günlere gelindi ama bundan sonra bu düzenin olmayacağı gün gibi aşikar.

 

Şehirde bir ölü toprağı serilmiş gibi Şanlıurfaspor kimsenin umurunda değil sadece taraftarlar dernekleri kendi çabaları ile takıma destekte bulunuyor. Taraftar dernekler başkanları Kerim Aktosun, İsmail Arslan, Ali Çiçek ve Ali Kulak’i kutlamak gerekiyor her zaman her yerde takımın yanında oldukları için, Şanlıurfa şehrinin tek sosyal aktivitesi var oda spor sadece taraftar derneklerinin takımı değil bu konuda tüm kesimlerin takıma destek olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gerçek anlamda Şanlıurfaspor destekleyen tüm taraftarları da kutluyorum.

 

Sosyal medyadan herkes Şanlıurfaspor için akıl veriyor, yönetimi eleştiriyor ama maddi sorunu çözmek için kimse elini cebine atmıyor son oynanan Menemen Belediye maçında yönetim bilet fiyatları 1 TL yapıyor ve satılan bilet hasılatı 2 bin TL oluyor buda ne kadar Şanlıurfapor’u sevdiğimizi ve desteklediğimizi bir örneğidir.

 

Cumhurbaşkanımız 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan etti buda Şanlıurfa için büyük bir şans bu konuda yıl boyunca reklamlar yapılacak bunu fırsata çevirmemiz gerekiyor sosyal medya hesabımdan bir paylaşım yaptım Şanlıurfaspor’a sponsorluk anlaşması yapılsın ve GÖBEKLİTEPE ŞANLIURFASPOR ismi olsun hem tüm Türkiye de Göbeklitepe’nin tanıtımı güzel yapılmış olur. Hem de  Şanlıurfaspor da maddi sıkıntıları bir nebzede olsa rahatlatmış olur. Sponsorluk örneklerine bakarsak süper ligde AYTEMİZ ALANYASPOR, EVKUR YENİ MALATYASPOR gibi örnekler var.

 

Başta Sayın Millet Vekilleri, Ak Parti İl Başkanı,Vali Bey, Emniyet Müdürü,Belediye Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları Bu Konuda Gerekli Adımları Atmaları Gerekiyor.

HERŞEY ŞANLIURFAPSPOR İÇİN

 

 

Bir sonraki köşe yazında görüşmek üzere.......

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA