BAŞHEHİM GÜZELÇİÇEK’İN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.
Bu haber 2020-08-19 09:39:58 eklenmiş ve 950 kez görüntülenmiştir.

 

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından yapılan yazılı açıklamada Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’ in istifasının kabul görmediği ve Başhekim Dr.Güzelçiçek’in görevine tekrar devam edeceğini açıkladı.

 

Harran Üviversitesi Tıp Fakültesi Baş Hekimi Ahmet Güzelçiçek’in İstifasının Rektörlük tarafından kabul edilmemesi sevindiricidir.

 

Başhekim Kısa bir süre zarfında yaptığı çalışmalarıyla, Dürüst, Liyakatlı idareci olduğunu Hastanede çalışan tüm Personellere, Hasta ve Hasta yakınlarına olan yakın ilgisinden dolayı toplumun teveccühünü kazanmıştı.

 

REKTÖR’ÜN BAŞHEKİMİN İSTİFASINI KABUL ETMEMESİ DOĞRU KARARDIR

 

“Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek 18.08.2020 tarihinde yaptığı açıklamada her ne kadar başhekimlik görevinden istifa ettiğini bildirmiş ise de Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek’in istifası Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından kabul edilmediğinden Başhekimlik görevine devam edeceği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur. Denildi.

 

Haber merkezi/özurfahaber.com

 

ETİKETLER : BAŞHEHİM GÜZELÇİÇEK’İN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA