KARAGEÇİLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karageçili, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Bu haber 2016-09-10 12:56:39 eklenmiş ve 1359 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karageçili, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karageçili, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; bayramın tüm insanlığın birlik ve beraberliğinin artmasına ve tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olmasını diledi.

 

Başkan Karageçili, mesajında  dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramların, mutluluk ve coşku kaynağı olduğunu belirtti.

 

Bayramda kaybolan ümitlerin yeşerdiğini, , kırık kalplerin onarıldığını, dargınların barıştığını hatırlatan Başkan Karageçili, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığın yaralarının sarılmasına vesile olması temennisinde bulundu.

 

Başkan Karageçili;  “Bu düşüncelerle bütün Şanlıurfalıların, esnafımın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur ve mutluluk dolu  bir bayram geçirmenizi Allah’tan temenni ediyorum" dedi.

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

 

 

ETİKETLER : KARAGEÇİLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA