15 TEMMUZ GAZİSİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET

15 Temmuz darbe teşebbüsünde İstanbul'da yaralan Şanlıurfalı demokrasi gazisi Ramazan Nerede Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti.
Bu haber 2016-08-24 10:27:09 eklenmiş ve 811 kez görüntülenmiştir.

15 Temmuz darbe teşebbüsünde İstanbul'da yaralan Şanlıurfalı demokrasi gazisi Ramazan Nerede Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret etti.

 

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimi sırasında İstanbul'da darbecilere karşı mücadele verirken yaralanan vatandaşlardan biri olan Şanlıurfalı Ramazan Nerede, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi makamında ziyaret etti. Başkan Baydilli'ye darbe gecesi yaşananları ve verdikleri mücadeleyi anlatan demokrasi gazisi Ramazan Nerede, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

 

"BAYDİLLİ: MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ'DA VATANINA SAHİP ÇIKTI"

15 Temmuz gazisi Nerede'nin ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 15 Temmuz gecesi darbe teşebbüsüne karşı milletin tarihe adını altın harflerle yazdıracak bir mücadele verdiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, vatandaşların gerek demokrasiye, gerek milli iradeye, gerek namusuna ve vatanına sahip çıkarak darbeyi püskürttüğünü söyledi. Başkan Baydilli, " Bu mücadelede şehitlerimiz oldu, bu vatanı bizlere emanet edip gittiler. Yine o gece mücadele verip yaralanan gazilerimiz vardı. Bunlardan biri de Şanlıurfalı gazimiz Ramazan Nerede oldu. Ramazan kardeşimiz bizleri ziyaret ederek o gece verilen mücadeleden bahsetti. Ramazan gibi kardeşlerimiz, şehitlerimiz olduğu sürece bu vatan üzerinde fitne fesat yapanlara müsaade edilmeyecek.  Gazi kardeşimize ziyaretinden dolayı ve mücadelesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

"KEŞKE ŞEHİTLİK ŞEREFİNE NAİL OLSAYDIM"

15 Temmuz demokrasi gazisi Ramazan Nerede ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, darbe teşebbüsünün olduğu gece kendisi gibi milyonlarca insanın sokağa döküldüğünü, mücadele ettiğiniğ söyledi. Nerede, "Ben İstanbul Saraçhane'de darbecilere karşı mücadele verirken yaralandım. Keşke aileme şehadet haberim gelseydi, bu şerefe nail olsaydım ancak olmadı. Allah bir daha böyle bir gece yaşatmasın ama tekrar böyle bir şey olursa hiç düşünmeden yine karşılarında dururuz. 

Cumhurbaşkanımızın emriyle çıktık dışarı ve tekrar böyle bir şey olursa bize şehit olmaya çıkın derse yine hiç düşünmeden çıkarız. Allah onları eksik etmesin" diye konuştu.

 

Demokrasi gazisi Ramazan Nerede, yaralandıktan sonra Şanlıurfa'ya geldiği günden beri kendisiyle ilgilenen herkese teşekkür ederken, ziyaret sonrası Başkan Metin Baydilli ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

Özurfahaber.com/Aziz karakeçili

ETİKETLER : 15 TEMMUZ GAZİSİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ'YE ZİYARET özurfahaber
Diğer Karaköprü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA