AK ADAYLAR GİTMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili adaylarından Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar ve Halil Özcan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar, Ak adaylar gitmedik yer, mahalle bırakmayağız dediler.
Bu haber 2015-10-05 13:10:32 eklenmiş ve 762 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili adaylarından Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar ve Halil Özcan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar, Ak adaylar gitmedik yer, mahalle bırakmayağız dediler.

 

ADAY CEVHERİ KIRSALA ÇIKARMA YAPTI

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri kırsal mahallelere çıkarma yaptı.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri seçim çalışmalarını kapsamında temaslarını sürdürüyor.  Seçim çalışmaları kapsamında Zakzuk, Kibar, Sardere, Kayalık, Boncuk, Keçili, Küçüksena ve Çelikler Mahallelerine çıkarma yapan vekil adayı Cevheri’ye yoğun ilgi gösterildi.

 

 

Mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bire bir görüşüp fikir alışverişinde bulunan Cevheri, AK Parti’ye destek istedi.  Gittiği her mahallede 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Cevheri, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı. 

 

Seçim çalışmaları hakkında açıklama yapan Milletvekili adayı Cevheri, “Kırsaldaki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere iletilen sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil.

 

İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra yapılacak yatırımlarla bu sorunları çözmeye çalışacağız” dedi.

 

 

Açıklamasının devamında 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine değinen Cevheri, “Haliliye bölgesinde Dağyanı ve Tek tek dağları arasında bulunan mahalleleri ziyaret ettik.

 

Muhtarlar ve vatandaşlarımızla tek tek görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. İnşallah bu isteklerine en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Gezdiğim süre zarfı içerisinde birçok mahalle ve mezrada temaslarda bulunduk.

 

 

Gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği teveccühün sandıklara yansıyacağını da umut ediyoruz. Ben halkıma bana verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

 

MEHMET AKYÜREK CEYLANPINAR’DA

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar’a gitti.  Akyürek, 1 Kasım’ın Türkiye’nin geleceği olduğunu söyledi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek Ceylanpınar’da ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Mehmet Akyürek’i AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

Burada partilere ve vatandaşlara bir konuşma yapan Akyürek, “Biliyorsunuz seçim startı verildi burada 25 günlük bir zamanımız var.  1 Kasım Türkiye’nin geleceğidir.

 

1 Kasım AK Parti’nin Allah’ın izni ile sizlerin zaferi olacaktır. Çünkü Türkiye’nin durumunu bu dört aydır görüyorsunuz. 4 ay içerisinde dolar nereye çıktı. Askerimiz ölüyor, polisimiz ölüyor, vatandaş ölüyor.

 

Bu duruma Türkiye’nin Allah’ın izni ile 1 Kasım’da çok güzel bir ders verecektir.  Herkese diyecek ki; Bakın biz Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağının altında yaşıyoruz.  Bu zaferi almamız için birlik beraberlik olması lazım” dedi.

 

Akyürek daha sonra beraberindeki partililerle beraber Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ceylanpınar İşletmesi’ne gitti. Akyürek, tarım işçileri ile sohbet ederken işçilerle beraber yemek yedi. Akyürek, daha sonra Ceylanpınar esnafını ziyaret etti. Ceylanpınar’da iş yerlerini dolaşan Akyürek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Mehmet Akyürek, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye destek verilmesini istedi.

 

Kaçar gezmedik mahalle bırakmıyor; “Geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçim”

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Haliliye ilçesine bağlı İncirli, Mağaracık, Çamlıdere, Kaynaklı, Sarpdere, Kaynaklı, Keremli, Deniz ve Bakımlı (köylerini) mahalleleri ile Akçakale ilçesine bağlı Polatlar kırsal mahallelerini ziyaret ederek, varsa sorunlarını ve taleplerini dinleyip 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, 1 Kasım seçimlerinin geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçim olduğunu söyledi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Haliliye’ye bağlı Sarpdere, Kaynaklı, Keremli, Deniz ve Akçakale ilçesine bağlı Polatlar kırsal mahallelerini ziyaret etti. Kırsal mahallerde kanaat önderleri ve mahalle sakinleri ile görüşen Kaçar, vatandaşlardan destek istedi. 

 

Kaynaklı Mahallesinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Vekil Adayı Kaçar, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Gerçekten 1 Kasım seçimleri özellikle son 4 aydır yaşanan olağan üstü durumdan dolayı bizim bu topraklarda çocuklarımızın bu topraklarda yaşayıp yaşamaması ile ilgili çok önemli bir tercih yapacağımız önemli bir seçimin arifesindeyiz.

 

Burada her ne kadar milletvekili seçimi de olsa, her ne kadar 12 tane milletvekili adayının listede olduğu bir seçim de olsa aslında geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçime gidiyoruz. Etrafımızdaki ülkelerde Dünya’nın egemen güçleri tarafından operasyonlar yapılıyor. Yanıbaşımızdaki Irak’ta iç savaş var. Suriye’de iç savaş var. 

 

Mısır’da istikrarsızlık ve darbe yönetimi var. Kısacası etrafımızda daha önce bizim gibi birlikte yaşayan, kardeşçe yaşayan, kardeşlik hukukuna dikkat eden halklar bugün birbirini boğazlar duruma düşmüş. Bugün Kaynaklı’da ki gibi Suriye’de binlerce köy vardı, Arap’ı, Kürt’ün birlikte yaşadığı. Ama bugün insanların mal emniyetinin, can emniyetinin, insanların namus emniyetinin kalmadığı ve milyonlarca insanın komşu ülkelere, geri kalanlarında denizi aşarak geçen o 3 yaşındaki Kobanili çocuğun cesedinin suya vurduğu o manzara aslında İslam âleminin ve bölgemizdeki geldiğimiz noktayı göstermesi açısından son derece önemli bir manzara. Birileri aynı oyunu Türkiye’de oynamak istiyor”dedi.

 

Kaçar, Türkiye partisi olarak bu oyuna fırsat vermemek için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.

 

Özcan dur durak bilmiyor

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını sürdürürken, Akçakale ilçesinden kendisi gibi AK Parti Milletvekili adayı olan Av. Kemalettin Yılmaztekin’e teyzesi oğlunun vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

 

AK aday Özcan, Yakubiye Mahallesinin genç Muhtarı Yakup Akbaş’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Daha sonra Akçakale ilçesinden kendisi gibi AK Parti Milletvekili adayı olan Av. Kemalettin Yılmaztekin’e, teyzesi oğlunun vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “1 Kasım seçimlerinde kendi bölgemiz yine rekor oyla AK Partiyi 1. Parti yapacaktır. Gezdiğimiz, gördüğümüz her yörede bizlere ve partimize gösterilen aşırı ilgi, bu görüşümüzü teyid ediyor.

 

Bu arada Milletvekili adayı kardeşimiz Av.KemalettinYılmaztekin’in teyzesinin vefatı nedeniyle kendilerine ve ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Ailelerine ve sevenlerine sabır diledik” dedi.

 

Harran ilçesine de geçen Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz’u da ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirme yaptılar.

 

Özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : AK ADAYLAR GİTMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA