ADLİYE MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, yaz kararnamesiyle tayin olan hakim ve savcılar onuruna Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen iftara katıldı.
Bu haber 2015-06-27 19:35:58 eklenmiş ve 708 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, yaz kararnamesiyle tayin olan hakim ve savcılar onuruna Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen iftara katıldı. 

 

Aileleriyle birlikte iftar programına katılan Şanlıurfa Adliyesinde görevli hakim ve savcılar, düzenlenen yemekte mesai arkadaşlarıyla bir araya gelme imkanı buldu. İftar yemeğinin ardından geceye katılan Vali İzzettin Küçük yaptığı konuşmada; Şanlıurfa’da görev yapmış olmanın ilerleyen görev yıllarında kendilerine büyük tecrübeler kazandıracağını belirtti. Tayinlerin en zor tarafının, edinilen alışkanlıkların değişmesi olduğunu sözlerine ekleyerek konuşmasını sürdüren Vali İzzettin Küçük; tayinlerin her coğrafyadan ve her sosyal çevreden bir şeyler kazandırmasının da işin güzel tarafı olduğunu kaydetti. 

 

Vali İzzettin Küçük konuşmasının sonunda; görev yeri değişen hakim ve savcılara Şanlıurfa’da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerinde de başarılı çalışmalarının sürmesini diledi. 

 

Düzenlenen gecede konuşan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise; Şanlıurfa’da çalıştığı süre boyunca birlikte mesai harcadığı hakim ve savcılarla çalışmış olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Tayini çıkan hakim ve savcılara çalıştıkları yerden ziyade çalışacakları mesai arkadaşlarının önemli oluğunu hatırlatan Başsavcı Uğurhan Kuş, yeni görev yerlerinde de sıcak çalışma ortamlarında başarılı hizmetler sunmalarını ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. 

 

Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Yüksek ise; birlikte uyumlu çalışmanın çalışılan yerden daha önemli olduğunu belirterek tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi. 

 

Yapılan konuşmaların ardından Tayini çıkan hakim ve savcılara görev sürelerince gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi ve hediyeleri verildi. 

 

Eşi Ayşe Küçük’le birlikte düzenlenen iftar programına katılan Vali İzzettin Küçük’e; Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş,  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Yüksek, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Başsavcı Vekili Velihattin Eldemir, Şanlıurfa Adliyesi hakim ve savcıları ile aileleri eşlik etti. 

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : ADLİYE MENSUPLARI İFTARDA BULUŞTU urfa haberleri siyaset
Diğer Şanlıurfa Haberleri haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA