AKIL’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Bu haber 2020-11-24 09:08:46 eklenmiş ve 1707 kez görüntülenmiştir.

 

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

 

Akıl: Kültür ve medeniyet bakımından kalkınmış, milli ve manevi değerlere sahip ve nitelikli insan yetiştirmek ancak eğitimle mümkündür. Bu kutsal görev, bilginin yanında tecrübe ve kültürel birikimlerini genç nesillerimize nakşeden öğretmenlerimiz sayesindedir.

 

‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ düsturu ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlayan, eğitim ve öğretimlerine rehberlik eden ve yön veren, ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakârlık içinde görev yapan öğretmenlerimiz her türlü övgüye ve takdire layıktır.

 

Pandemi sürecinde eğitimin yanında salgınla mücadelede de en ön saflarda yer alarak görevlerini özveri ile yürüten değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, şehit düşen ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi şükran, rahmet ve minnetle yad ediyorum.

 

Gününüz kutlu, geleceğimiz hep aydınlık olsun…

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : AKIL’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA