ŞANLIURFASPOR İŞİNİ ZORA SOKTU


Bu makale 2018-04-04 09:28:49 eklenmiş ve 1102 kez görüntülenmiştir.
Aziz KARAKEÇİLİ

 

Şanlıurfaspor deplasmanda Şampiyonluk yolunda mutlak kazanmak parolasıyla çıktığı Bugsaşspor karşısında kazanamadı müsabaka 0-0 sona erince Şanlıurfaspor Şampiyonluk umutlarını zora soktu.

 

Şanlıurfaspor geçen hafta Şampiyonluk yolunda kendi sahasında Karşıyakaspor yenip umutlarla Ankara Bugsaşspor mücadelesine giderken artık puan kaybına tahammüle olmadığı bilinçle gitti.

 

Bugsaşspor deplasmanında alınacak 3 puan Şanlıurfasporu 54 puan ile 2nci sıraya çıkarırken rakiplerine korku düşecekti ne yazık ki puanlar kaybeden Şanlıurfasğpor için bundan sonra durum daha da zorlaşacak gibi görünüyor.

 

 

Şampiyonluk yolunda son 5 haftaya girerken puan kayıpları üst sıralarda bulunan takımlara yaradığı gibi Şanlıurfasporun şampiyonluk umutlarını tüketirken  belkide play of’a kalma  durumunu bile tehlikeye atıyor.

 

Haftası haftasını tutmayan sarı yeşilli ekibin Bugsaşspor karşısında Şanlıurfaspor taraftarlarını üzerek spor kamuoyunu da oynadığı kötü futbol ile şaşkına çevirdi.

 

 

Şanlıurfasporlu futbolcular maçı kazanmak ve rakibini yenmek için ne yazık ki saha da şuursuzca ataklar yapıp gol atma becerisine varamadılar.

 

Bu kötü futbolun ve kaybedilen puanların Şanlıurfasporu derinden yarayalacağı ve Şampiyonluk yolundan adım-adım uzaklaştıracağının göstergesidir.

 

Gümüşhanespor toparlandı ve liderlik koltuğuna oturdu. Şanlıurfasporun lider ile arasındaki puan farkı 4 puan.

 

 Gümüşhanespor urfaya gelecek fakat bu futbol ile biz burada lideri zor yeneriz gibi görünüyor.

 

Bu hafta Hacettespor maçı da zor geçecek gibi görünüyor. Hacettespor Play off hesaplar yapan takım ve rahat oynayan strese girmeyen bir takım Şanlıurfaspor bu maçta maazallah kaybedecek bir puan bile Şampiyonluk yolundaki tüm umutlarımızı bitirir.

 

 

Haftaya oynayacağımız Hacetepespor maçına iyi hazırlanıp, futbolcuları Şampiyonluk yolunda konsantre olmaları için hocaya büyük iş düşmekte bu haftayı unutup bundan sonraki maçlara ciddi hazırlanıp taraftar, sporseverleri ile Şampiyonluk yolunda inancını kaybetmeden daha iyi futbol oynayarak Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceklerinden emin olmayız.

 

Şanlıurfaspora Hacetespor maçında başarılar dilerim. Kalın sağlıcakla.

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA