İYİ BİR ŞANLIURFASPOR GELİYOR


Bu makale 2016-01-25 13:33:29 eklenmiş ve 1173 kez görüntülenmiştir.
Metin Şenay

Şanlıurfaspor 2.devre alınan oyuncular gerçekten çok kaliteli ve kendini ispatlamış oyuncular, alınan tüm yabancı oyuncular bu defa iyi çıktı Fethi Şimşek Yönetiminde kurulan en iyi oyuncu kadrosu oluşmuş durumda.

 

Dün maça çıkan 11 ve yedekte oyuna girebilecek oyuncular bile kaliteli maçı çevire bilecek oyuncular.

 

Uyum sorunu yokmuş gibi oynayan oyuncular ile bu kadar iyi oynuyorsak bir seri yakalar ise bu takım Play-Off kadar çok iyi maçlar çıkarmaya başlarız.

 

Karşıyaka maçında alınan 3 puandan öte psikolojik olarak rahatlama anlamında çok önemliydi, yönetim, teknik ekip ve taraftar rahatlamış oldu. Tugay hoca maçtan sonra ilk defa Tribünleri maç sonrası dolaşarak taraftarı selamladı.

 

Maç sonrası galibiyet ile herkes mutluydu dedim ya bu galibiyet Psikolojik olarak takıma iyi geldi milli maç nedeni ile liglere ara verilmiş olsa da bizim hafta içi oynayacağımız bir kupa maçı var aslında kupada bu sezon bekleneni veremeyen takımımıza ikinci yarı alınan oyuncular için adeta bir hazırlık maçı niteliğinde geçti, bize bu sezon kupa maçının tek faydası bu oldu diye düşünüyorum bütün takımlar izine çıktı ama bizim takım Bandırmaspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor buda yeni kurulan takım için çok iyi olacaktır.

 

Milli maç arasından sonra Göztepe maçımız var bu takımı da yeneceğimize inanıyorum,takım olarak her hafta final niteliğinde maçlara çıkacağız önümüzde 15 tane final maçı var bu takım,bu yönetim ve şanlı taraftar süper lige çıkmayı hak ediyor umarım bu sezon o sezon olur ve süper lige çıkarız   

 

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….

 

 

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA