DEPLASMAN FOBİSİ


Bu makale 2015-12-08 09:10:03 eklenmiş ve 1276 kez görüntülenmiştir.
Metin Şenay

Şanlıurfaspor deplasman da lider Kardemir Karabük maçında iyi futbol oynamasına rağmen maçtan mağlup ayrıldı, Şanlıurfaspor için deplasman fobisi devam ediyor.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında almış olduğumuz puan ve iyi futboldan sonra  Kardemir Karabük deplasman da tekrarladı , fakat bu defa puan alamadık tek teselli ise  bizleri ilerisi için iyi futbol umutlandırdı.

 

Geçmiş maçlarda yapılan defans hatalarının bu maçta yapılmamış olması Tugay hoca ile istenilen seviyelere takımın geleceğini düşünüyorum, daha önce de söylemiştim ilk yarı bitimine kadar ne kadar puan alırsak bizim için çok iyi olur diye fakat puansal olarak işler yolunda gitmiyor, bu bir gerçek ama ikinci yarı yapılacak transferlerden sonra takımın en azından Play-Off oynayacağını düşünüyorum.

 

Transfer konusunda Şanlıurfa en az 7 nokta transfer yapması gerekiyor, Teknik ekip ve yönetim kurulu bunun bilincinde alınacak oyuncuların en az 5 tanesi ilk on birde mücadele etmesi gerekiyor.

 

Bu sene alınan 7 yabancı oyuncudan Edinho ve Valente’den istenilen düzeyde yararlandık diğer oyuncuların katkısı olmadı geçen haftalar da 2 yabancı oyuncu ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı, kalan 3 kişi ile ilk yarı sonun da yolların ayrılması Şanlıurfaspor’un yararına olacaktır.

 

İkinci yarı için yapılacak transferler ile takım gereken yerlere gelir inşallah bu takımın yeri süperlik ama bir türlü istenilen kadroyu oluşturamadık, umarım bu sene o sene olur da bir üst lige çıkarız.

 

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….

 

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA