KANCUR: “ GELECEK PARTİSİ İKTİDAR OLMAYA YAKIŞIR”

Gelecek Partisi Şanlıurfa Haliliye İlçesi Siyasi işler başkanı Mehmet Emin Kancur, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi iktidar olmaya yakışır dedi.
Bu haber 2020-10-14 16:20:36 eklenmiş ve 5003 kez görüntülenmiştir.

 

Gelecek Partisi Şanlıurfa Haliliye İlçesi Siyasi işler başkanı Mehmet Emin Kancur, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi iktidar olmaya yakışır dedi.

 

Şanlıurfa Haliliye İlçesi Siyasi işler başkanı Mehmet Emin Kancur, “Gelecek Partisi Türkiye genelinde yükselen trendi yakaladığını 1 kasım 2020 tarihinde Büyük Kongremizi yaparak Mayıs 2021 itibari ile seçimlere girmeyi hak kazanıyoruz.

 

Kancur açıklamalarına şöyle devam etti, Gelecek Partisi istikbalde Türkiyenin umudu olacak ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu önümüzdeki ilk seçimlerde rol değil başrol oyuncu olarak iktidara yürüyecek ve Gelecek partisi Türk siyasi sahnesi adını altın harflerle yazacak dedi”.

 

Gelecek Partisi Hak, Adalet ve liyakattan ayrılmayacağı, Demokratikleşmenin önünü açacağı, nefretin değil sevginin, geçmişe değil geleceğe, şikayet etmeye değil çözüm üretmeye Gelecek partisi hepimizin umut ışığı olacak, Gelecek Türkiye’nin, Gelecek Şanlıurfa’nın.

 

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : KANCUR: “ GELECEK PARTİSİ İKTİDAR OLMAYA YAKIŞIR”
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA