MARUF GÜNEŞ GALATASAY YÖNETİMİNDE

Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu toplantısında Şanlıurfalı iş insanı, Spor adamı Maruf Güneş'i yönetim kadrosuna aldı.
Bu haber 2020-08-13 09:19:59 eklenmiş ve 1319 kez görüntülenmiştir.

 

Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu toplantısında Şanlıurfalı iş insanı, Spor adamı Maruf Güneş'i yönetim kadrosuna aldı.

 

Şirketin 12.08.2020 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında; gölbaşı escort Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Okan Böke'nin istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. Maddesi ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 13.5 (a) maddesi gereğince, ilk toplanacak Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere Sayın Maruf Güneş'in seçilmesine karar verildi.

 

Konuya dair açıklama yapan "Galatasaray Spor Kulübü’nün çok değerli başkanı sayın Mustafa Cengiz’in tensipleriyle, tarafıma GalataSaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevi tevdi edilmiştir.

 

Bu onurlu görev vesilesiyle escort gölbaşı başta başkanımız Mustafa Cengiz olmak üzere tüm Galatasaray camiasına şükranlarımı sunarım.." dedi.

 

Başarılı İş İnsanı ve Spor adamı Şanlıurfamızın gururu Maruf Güneş Kardeşimle 1,5 yıl önce bir sohbetimizde bana söylemişti yakın zamanda Galatasaray Yönetimine girecegini verdiği söz oldu. Özurfahaber.com Haber sitesi imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Aziz Karakeçili olarak Maruf Güneş Kardeşime tevdi edilen GalataSaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

 

 

ETİKETLER : MARUF GÜNEŞ GALATASAY YÖNETİMİNDE
Diğer Spor haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA