Açık Kapı’dan 23 Nisan Etkinliği

Şanlıurfa Valiliği Açık Kapı Birimi ve Hayata Destek Derneği işbirliğinde Eyyübiye ilçesi Beşat köyünde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.
Bu haber 2019-04-26 17:02:43 eklenmiş ve 724 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Valiliği Açık Kapı Birimi ve Hayata Destek Derneği işbirliğinde Eyyübiye ilçesi  Beşat köyünde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. 

 

810 öğrencisi bulunan Şehit Kasım Aksoy İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen etkinlik, şehitlerin huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrenciler ezberledikleri şiirleri seslendirdiler ve Ay-Yıldız kareografi gösterilerini sergilediler.

 

Çocuk hakları, yüz boyama, ebru sanatı, uçurtma, tişört boyama, robotik kodlama gibi stant etkinliklerinin gerçekleştirildiği programa katılan öğrenciler, ilk kez 23 Nisan’ı şenlik havasında kutlamanın sevincini yaşadılar.

 

Hayatlarında ilk kez palyaço gören ve sihirbaz gösterileri izleyen çocuklar, benzer etkinliklerinin okullarında daha sık yapılmasını isteyerek, Açık Kapı Birimi personellerine teşekkür ettiler.

 

Dron gösterilerinin de yapıldığı etkinlik, konser ve öğlen yemeği ikramının ardından sona erdi.

haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : Açık Kapı’dan 23 Nisan Etkinliği
Diğer Şanlıurfa Valiliği haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA