Tatlıses'in Urfalıyam Ezelden İsyanı

Twitter'ı etkin kullanan ünlülerden İbrahim Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlendi. Tatlıses, takipçerini Kanal D CEO'su İrfan Şahin'i protesto etmeye davet etti.
Bu haber 2014-11-12 08:17:52 eklenmiş ve 1971 kez görüntülenmiştir.

Twitter'ı etkin kullanan ünlülerden İbrahim Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlendi. Tatlıses, takipçerini Kanal D CEO'su İrfan Şahin'i protesto etmeye davet etti.

 antakya escort

PROTESTOYA ÇAĞIRDI

 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 'Benim Adım Gültepe' dizisinden sonra 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin de yayından kaldırılmasına çok sinirlendi. Twitter'dan takipçilerine seslenen ünlü türkücü, Kanal D'nin CEO'su İrfan Şahin'i protestoya çağırdı.

 

TATLISES ŞU MESAJLARI PAYLAŞTI:

 

"Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes gaziantep escort bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!"

 

ETİKETLER : Tatlıses'in Urfalıyam Ezelden İsyanı
Diğer Magazin haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA