Fakıbaba,

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde seçim çalışmalarını il genelinde ve ilçelerde sürdürüyor.
Bu haber 2017-04-04 09:29:00 eklenmiş ve 785 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde seçim çalışmalarını il genelinde ve ilçelerde sürdürüyor. 

 

Her gün farklı bir ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Fakıbaba bugün ise, Eyyübiye ilçesindeydi.

 

AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Fakıbaba, Tarihi hanlar bölgesi, spot pazarı, Haşimiye meydanı ve Balıklıgöl bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Vatandaşların yoğun ilgisi karşılanan Milletvekili Fakıbaba, ziyaretleri sırasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattıklarını inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız için EVET diyeceklerini söyledi. 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Vatandaşların 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylamasıyla ilgili sorularını da cevaplayan Fakıbaba, “Her gittiğimiz yerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyoruz.

 

Oy vereceğimiz 18 Maddelik Anayasa değişikliğinden bahsediyoruz. Sandık başına gidildiğinde tereddütsüz EVET oyu vermelerini istiyoruz. Gerek bizlere güvenlerinden dolayı, gerekse Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı 16 Nisan günü EVET oyu vereceklerini belirtiyorlar.

 

Şanlıurfa her zaman Sn Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. Bundan sonrada yanında olacaktır. Ülkemizin geleceği için,büyüyen, kalkınan, gelişen bir Türkiye için 16 Nisan'a kadar durmadan, yılmadan, bıkmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 

 

 

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : Fakıbaba
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA