AK Kadroların Viranşehir Çıkarması

16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylaması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran AK kadrolardan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir ilçe Belediyesi ile kardeş Belediye olan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Viranşehir ilçesine adeta çıkarma yaptılar.
Bu haber 2017-04-03 14:04:46 eklenmiş ve 788 kez görüntülenmiştir.

16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylaması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran AK kadrolardan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir ilçe Belediyesi ile kardeş Belediye olan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Viranşehir ilçesine adeta çıkarma yaptılar.

 

Öncelikle Viranşehir ilçesine bağlı Sarpın Köyünde İbrahim Batur ve Baggara aşireti tarafından 15 Temmuz şehitleri için okutulan mevlidi şerif törenine katılan AK kadro tarafındanbütün şehitlere dualar edildi, Fatiha okundu.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir ilçe Belediyesi ile kardeş Belediye olan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım’ın yanı sıra Belediye birim ve Kurum Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri, Aşiret Liderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Viranşehir Sarpın köyünde okutulan mevlidi şerif sonrası yenilen yemeklerle birlikte protokol konuşmalarına geçildi.

 

15 Temmuz şehitleri anısına mevlid-i şerif okutan Baggara aşireti ve İbrahim Batur’a teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül,  İbrahim Batur kardeşime ve Halef Kete kardeşime davetleri için teşekkür ediyorum. Beyazgül, Viranşehir'de meydana terör olayından bahsederek, O Patlamada evlerinde oturan masum vatandaşlarımızın suçu neydi? Yaralanan insanlarımızın suçu neydi? “Şimdi önümüze 16 Nisan’da oylayacağımız Anayasa değişikliği geliyor. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile tekrar Yeni ve Güçlü Türkiye,  İstikrarlı Bir Türkiye  olacak. Avrupa ülkeleri Polonya, Almanya,İsviçre, Pkk, Pensilvanya bu yeni sisteme karşı çıkabilir. Güçlü bir Türkiye'nin olmasını istemeyebilir, ama bizim güçlü ve istikrarlı bir Türkiye'ye terörün olmadığı, işsizliğin olmadığı, kalkınan, büyüyen ve gelişen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise, mevlid okutan İbrahim Batur ve ailesine, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Parti İl Başkanlarına ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar ile konuk Belediye Başkanı Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ederek Bakan Faruk Çelik’in de selamlarını getirdiğini söyledi.

 

Viranşehirli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcanda,“Malumunuz biz referandum sürecindeyiz. Bu referandum partiler üstü bir sistem ve Türkiye’nin gelecek yüzyılını etkileyecek bir sistem. Allah’ın izniyle 16 Nisan’da şu anda bölgemiz ve ümettin üzerinde oynanan oyunlara gereken cevabı vereceğiz” diyerek Viranşehirlilere teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise, Viranşehir ilçemizde bugün kültür merkezi, aile sağlık merkezinin açılışını gerçekleştireceğiz. AK Kadrolar tüm ilçelerimizde olduğu gibi Viranşehir ilçemizde de hizmetlerimize devam ediyoruz" dedi.“

 

Daha sonra Sarpın Köyünde daha sonra yapımı tamamlanan Sarpın Sağlık Ocağı kesilen kurdele sonrası vatandaşların hizmetine açıldı.

 

Sağlık Ocağının açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da, Şanlıurfa’nın son 15 yıldır ve  genelde son 5 yıldır sağlık alanında çok güzel hizmetler aldığını belirterek, Viranşehir ilçemizde aile sağlık merkezini halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

 

Açılışa katılan protokol üyeleri ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak, açılışı yapılan Sağlık Ocağını gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

 

Haber merkezi/özurfahaber.com

 

 

 

 

ETİKETLER : AK Kadroların Viranşehir Çıkarması
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA