Bu anayasa değişikliği bir siyasi mesele değil
Beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Referandum çalışmaları kapsamında ASKON’uziyaret ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Biz Bugün Anadolu Aslanları İş Adamı Derneğini kendi yönetimimizle birlikte ziyaret ettik.
ASKON, bu kardeşlerimiz gerek demokrasi nöbetlerinde, gerek 15 Temmuz gecesi, gerekse sonraki günlerde aynı bizim gibi düşünen, bizim gibi Türkiye’nin meselelerine sahip çıkan bir topluluk.Ben AKSON Başkanı Orhan Şahin beye ve Yönetim Kuruluna bu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda, güzel bir sohbet oldu. Şunda ortağız hepimiz.
Bu anayasa değişikliği bir siyasi mesele değil, bir siyasi partinin meselesi değil, bu anayasa meselesi toplumun ihtiyacı olduğu için, gelecek nesihlerimizin ihtiyacı olduğu için, istikrarlı bir ülke için, güçlü bir devlet için gerekli olduğunu beraber paylaştık, konuştuk ve mutabık kaldık. İnşallah halkımızın büyük bir teveccühüyle 16 Nisan’da anayasa büyük bir çoğunlukla kabul edilecek, geçecek. Ülkemiz daha müreffeh, daha ümitli, daha zengin bir ülke haline gelecektir.İnancımız budur.Biz ASKON’a bir defa daha teşekkür ediyoruz.Bu ev sahipliği nedeniyle ve bu Cumhurbaşkanı sistemine yakın ilgi nedeniyle” dedi.
Bizde sahada olacağız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASKONŞanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin ise, “Çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hakikaten SayınBaşkanımın dediği gibi bu mesele bir parti meselesi değil, bu bir ülke meselesi.
Bu ümmetin geleceğinin meselesi.Hakikaten son 14 yılda ülkemizin hem büyümesi, ekonomik anlamda büyümesi, ihracatın artması ve istikrar sağlaması anlamında Türkiye, dünyada önde gelen ülkeler arasında yer aldık. Ve tabiri caizse yurt dışında pasaportumuz itibar gördü, yani bu kadar açık ve net bugüne kadar gelen bu kazanımların devam etmesi için Anadolu Aslanları İş Adamı Derneği olarak biz, yeni Anayasada evet diyoruz ve bunun için bizde sahada olacağız, bizde çalışacağız. Allah muvaffak etsin inşallah diyorum.Ben ziyaretlerinden dolayı SayınBaşkanıma, değerli Yönetim Kurulu Üyelerine tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haber merkezi /özurfahaber.com