Eş Başkanlar personel ile toplandı

Halfeti Belediye eş başkanları, aylık olağan olarak belediye personeli ile gerçekleştirdikleri toplantı kapsamında bir araya geldi.
Bu haber 2016-09-10 11:41:58 eklenmiş ve 1273 kez görüntülenmiştir.

Halfeti Belediye eş başkanları, aylık olağan olarak belediye personeli ile gerçekleştirdikleri toplantı kapsamında bir araya geldi.

 

Halfeti Belediyesi Eş Başkanları Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş ile Belediye Başkan Yardımcısı Bazo Yılmaz, her ayın ilk haftasında periyodik olarak belediye personeli ile gerçekleştirdikleri toplantı kapsamında bir araya geldi. Belediyenin çalışmalarını değerlendirmek ve personel ile görüş alışverişinde bulunarak sorunlarını dinlemek adına belediyenin konferans salonunda alınan toplaya birim amirleri ve personel tam kadro katıldı. Burada açılış konuşmasını yapan Belediye Eş Başkanı Mustafa Bayram, belediye personelinin halk ile bütünleşmesi ve görevi gereği üzerine düşen her türlü çalışmayı yürütmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

'Araç gereçlere hassas yaklaşılmalı'

 

Belediyenin halka ait olduğunu ve araç gereçlerinin de halkın hizmetin de olması gerektiğini ifade eden Bayram, araç gereçlere yaklaşımın da bu doğrultuda olması ve hassas yaklaşılması gerektiğini kaydetti. Kurban Bayramı tatiline ilişkin yapılan görevlendirmeyi de personel ile paylaşan Bayram, olası yaşanabilecek olan sıkıntıların yönetim ile paylaşılması gerektiğini söyledi. Bayram son olarak yapılan görevlendirmelere tüm personelin uyması konusunda uyarılarda bulunarak, konuşmasını sonlandırdı.

manisa escort

Ardından konuşan Belediye Eş Başkanı Ayşe Bayram da tüm birimlerin ilçede yapılan hizmet çalışmaları konusunda ilgili birimler ile istişaresinin önemine işaret ederek, gerekli görülen paylaşımların yapılması gerektiğini ifade etti.

 

Zabıta biriminde değişikliğe gidildi

 

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Bazo Yılmaz da görev değişiklikleri konusunda alınan kararları personel ile paylaşarak, zabıta biriminde yapılan değişimi aktardı.

 

Toplantı karşılıklı personelin de çalışmalara dair yaptığı öneri ve görüş alış verişin ardından son buldu.

 

özurfahaber.com

ETİKETLER : Eş Başkanlar personel ile toplandı
Diğer Halfeti haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA