VİRANŞEHİR’DE CADDELER BÜYÜKŞEHİRLE ASFALTLA BULUŞTU

2015 Yılı asfalt sezonunun açılmasının ardından sahaya çıkan ve süratle kırsalda çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir caddelerini asfaltla buluşturdu.
Bu haber 2015-09-28 12:24:37 eklenmiş ve 1100 kez görüntülenmiştir.

2015 Yılı asfalt sezonunun açılmasının ardından sahaya çıkan ve süratle kırsalda çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir caddelerini asfaltla buluşturdu.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Viranşehir’de İlçe Otogarı ve Buğday Pazarı yolunun ardından cadde ve bulvarlarda tozdan geçilmeyen çamurlu ve çukurlu yolları tarihinde ilk kez asfaltlayarak ilçe halkının hizmetine sundu.

 

20 BİN 800 METREKARE YOL ASFALTLANDI

 

Viranşehir’de Hanok, Oğlakçı, Gazi Caddesi, Yenişehir 20 ve 21. Cadde, Bahçelievler, Meslek Lisesi Önü ve birçok cadde ve bulvarda toplam 20.800 metrekare asfalt çalışmasını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne  etkin çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Okula giderken çamurlu yollarda zorlandıklarını belirten Halil Kılıç, yolların asfaltlanmasıyla çamurdan kurtulduklarını söyledi.

 

Yenişehir Mahalle Sakini Süleyman Nitik ise Viranşehir’e yapılan hizmetlerden dolayı oldukça memnun olduklarını kaydederek bu tür hizmetlere bölgede ihtiyaç duyduklarını hatta özlemini çektiklerini dile getirdi.

 

BÜYÜKŞEHİR İLE HİZMETE DOYDUK

 

İlçe merkezinin yanı sıra ilçe kırsalında da hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Viranşehir Eyüpnebi yolunda Sağlamlar Mahallesinde de sathi asfalt çalışmasını tamamladı.

 

Köylerinde bugüne kadar böyle bir hizmeti görmediklerini ifade eden Nurettin Erdoğdu, ‘Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Biz yıllardır köyümüzde böyle bir hizmeti görmedik. Ayda 1 kez araçlarımızı servise götürmek zorundaydık yollarımız çok bozuktu. Şimdi ise yollarımız çok güzel oldu. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz’ dedi.

 özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : VİRANŞEHİR’DE CADDELER BÜYÜKŞEHİRLE ASFALTLA BULUŞTU
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA