ŞUTB TOBB GENEL KURULUNA KATILDI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 71. TOBB Genel Kurulu'na katıldı.
Bu haber 2015-05-04 11:27:20 eklenmiş ve 703 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Ticaret Borsası  Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 71. TOBB Genel Kurulu'na katıldı.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenen TOBB 71. Genel Kurulu kapsamında TOBB'da 10,20, 30 yılını dolduranlara hizmet şeref belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

 

1 - 2 Mayıs tarihlerinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kurulu'na Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. 

 

TOBB Genel Kurulu'na Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve çok sayıda delege katıldı.. 

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : ŞUTB TOBB GENEL KURULUNA KATILDI
Diğer Ekonomi haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA