Şanlıurfa İyi Parti Haliliye İlçesi Başkan adayı Ali Eroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Seçim çalışmalarında sahada durmak bilmeyen, tahsilli, liyakat sahibi, dürüst genç siyasetçi, İyi Parti Haliliye Başkan adayı Ali Eroğlu bu günler birlik ve beraberlik içinde olmamız için bir fırsattır dedi.
Huzuruyla ve maneviyatıyla dolu-dolu bir Ramazan ayını geri bıraktıklarını İyi Parti Haliliye Başkan adayı Ali Eroğlu, şunları söyledi;
“Bir ay boyunca tutulan oruçlarla bereketlenen sofralarımızı sevdiklerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Allah’ın bize ikram ettiği ve bolca rızıklandırdığı Ramazan Ayının bitmesiyle başlayan Ramazan Bayramı Müslümanlar için sevinç günüdür.
Yaşadığımız bu güzel Ramazan Ayının en iyi şekilde idrak etmeye çalıştık. Umuyoruz ki, yaşanacak olan bu bayramın başta Filistin olmak üzere, Gazze halkına ve Tüm İslam Âlemi’ne barış, huzur ve mutluluk getirir.
İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntıların biran önce giderilmesi Allah’tan en büyük temennimiz ve arzumuzdur.
İyi Parti Haliliye Başkan adayı Ali Eroğlu, başta Şanlıurfalı Hemşerilerimin ve Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, huzur, sağlıklı ve kardeşlik çerçevesi içerisinde geçmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.
Haber merkezi/özurfahaber.com