NİHAT ÇİFTÇİ GENÇLERE SESLENDİ

Yeniden refah partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat çiftçi, gençlere yönelik projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gençlere seslenen Nihat Çiftçi, Karaköprü’nün festival şehri olacağını söyledi.
Bu haber 2024-03-13 10:08:52 eklenmiş ve 16824 kez görüntülenmiştir.

 

Yeniden refah partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat çiftçi, gençlere yönelik projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gençlere seslenen Nihat Çiftçi, Karaköprü’nün festival şehri olacağını söyledi.

Yerel seçimlere üç haftadan az bir süre kala Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kırsal mahallelere ve kadınlara yönelik projelerini açıklayan Nihat Çiftçi, bu defa gençlere seslenerek onlara projelerini açıkladı.

KARAKÖPRÜ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLACAK

Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın parlayan yıldızı olmasıyla birlikte, çok katmanlı bir şehir olduğunu ifade eden Nihat Çiftçi, gençlere seslenerek şunları söyledi: “Gençlere sözümüz var, Gençler bu şehirde kültürle, sanatla ve müzikle tanışacaklar. İlçemizde tiyatro faaliyetleri, açık sinema faaliyetleri, yaz konserleri, gençler arasından futbol, sanat ve bilgi yarışmaları ile ilçemiz tam bir festival şehrine dönecek.  Genci şehrine bağlamak, yaşadığı Karaköprü’de mutlu kılmak, belediyecilik olarak hedeflerimiz arasındadır. Gençler mutlu olacak bu şehirde. Nihat ağabeylerine güvensinler, ben onların üzerindeki külü alacağım. İçlerindeki koru enerji olarak, kültür sanat olarak sağlayacağız ve onları bu şehirde mutlu kılacağız. Hiç merak etmesinler.”

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : NİHAT ÇİFTÇİ GENÇLERE SESLENDİ
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA