Şanlıurfaspor Kazanmasını Bildi


Bu makale 2018-03-12 11:33:25 eklenmiş ve 1253 kez görüntülenmiştir.
Aziz KARAKEÇİLİ

 

Sıcak bir Mart günü Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Silivrispora acımadı maçı 3-0 kazanmasını bildi.

 

Şampiyonluk hesapları yapan ve Küme düşme hattından kurtulmak mücadelesi veren iki takımın maçı zor geçeceği bekleniyordu.

 

Şanlıurfaspor maça iyi başladı. Hüseyin Kala, Artun, Feridun üçgeni Silivrispor defansının korkulu rüyası olduğunu 8. Dakikada Hüseyin Kalanın derinlemesine attığı güzel topu takip eden Artun tek vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Golden sonra oyunun tek hâkimi olan sarı yeşilliler ikinci golü bulmak için baskıları arttırdı.

 

İlk yarı deyim yerinde ise Şanlıurfaspor tek kale oynayarak rakibini kendi sahasına hapis etti.

 

Silivrispor cılız ataklarla bir iki defa Şanlıurfaspor kalesine yaklaşabildi. 25. Dakikada Furkan sofi tarafından kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden atılan şutlarından başka ilk yarı pozisyonları yok diyebilirim.

 

Şanlıurfasporda bir futbolcu varki oyuna katılıp topla buluştuğu zaman tribünleri ayağa kaldıran ve rakip takımın korkulu rüyası olan Feridun Silivrispor defansını alak-bullak etti

 

Şanlıurfasporun baskılı oyunu rakip defansın hata yapmasını sağladı ve topla buluşan Feridun yaklaşık 30 metreden kaleye attığı şut kalecinin ellerinin altından geçip meşin yuvarlak fileler ile buluştu.

 

İlk yarı Şanlıurfasporun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Müsabakanın ikinci yarısı iki takımın orta alanda mücadelesi ile oynandı. Şanlıurfaspor 2-0 üstünlüğün verdiği rahatlık ile oynarken rakip Silivrispor ilk yarıya göre ikinci devre biraz daha canlı oynadı.

 

Maçın böyle bitmesi beklenirken Feridun 82. Dakikada yine ortaya çıktı seri çalımlarla 4-5 futbolcuyu geçip Hüseyin Kala ile ara pas yapıp kaleci ile karşı-karşıya kalarak usta bir plase vuruşla kendisinin 2’nci takımının 3’ncü golünü atarak durumu 3-0 yaptı.

 

Müsabaka Şanlıurfasporun 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

2. Lig beyaz grupta bu hafta Şanlıurfasporun haftası oldu. Rakipler puan ve puanlar kaybederken Şampiyonlu yolunda haftayı karlı geçiren takım puan tablosunda 48 puana ulaşan Şanlıurfaspor oldu. 

 

Şanlıurfaspor kalecisi Ömer antrenman maçında oynar gibi bir müsabaka havasındaydı bir iki top haricinde kaleye gelen rakibin şutu olmamasına rağmen yan toplarda zafiyeti göründü yüksek toplara çıkmaması, topu çıkıp alması veya yumruklaması gereken toplara çıkmaması ileriki maçlarda Şanlıurfaspor için tehlikeli olabilir.

 

Şanlıurfaspora Bandırmaspor karşısında başarılar dilerim.

 

Başka yazıda buluşmak üzere kalın sağlıcakla.

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA