ALTAY MAÇI ÖNEMLİ…


Bu makale 2018-02-02 09:04:22 eklenmiş ve 1085 kez görüntülenmiştir.
Aziz KARAKEÇİLİ

 

Şanlıurfaspor TFF. 2.Lig Beyaz grupta Şampiyonluk mücadelesi ile birlikte birçok sıkıntılar ile de mücadele yapıyor.

 

Nazilli belediyespor deplasmanına mutlak kazanmak için giderken aklı transfer tahtasının açılmasında olan Şanlıurfaspor deplasmanda en kritik maçı kazanmasını bildi.

 

Şanlıurfaspor Nazilli Belediyespor maçında çok iyi futbol oynamadığını belirtmek gerekirken asıl olan galibiyettir, bir takım şampiyon olmak istiyorsa maçı kazanmasını bilmeli ve Şanlıurfaspor ligde iddialı olduğunu göstermek için kötü oynadığı maçta deplasmanda 2-1 kazanmasını bildi.

 

TRANSFER TAHTASI ve ALTAY MAÇI

 

Şanlıurfaspor kadrosunu ara transfer sürecinde güçlendirmek istiyor maalesef transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transferler yapılamıyor. Türkiye Futbol federasyonuna olan 3 milyon borcundan dolayı transfer tahtası kapalı ancak 31 ocaktan önce bu parayı federasyonun hesabına yatırılmasından sonra yeni transferler takım ile çalışacak ve Altay maçında takımdaki yerlerini alabilecekler.

 

Şanlıurfaspor yönetim kurulu başta Şanlıurfa milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. A. Eşref Fakıbaba önderliğinde transfer tahtasının açılması için yoğun çaba harcıyor.

 

Şanlıurfaspor yönetiminin acilen ihtiyaç duyduğu sıcak paranın temin edilebilmesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. A. Eşref Fakıbaba öncülüğünde toplantılar yapıldığı ihtiyaç duyulan paranın 30 Ocak günü temin edilebileceği müjdesi verildi.

 

ALTAY MAÇI ŞAMPİYONLUK İÇİN DÖNÜM MAÇI OLACAK

 

Şanlıurfaspor için bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Altayspor müsabakası Şampiyonluk için dönüm maçı olacak.

 

Transfer tahtasının açılması nedeniyle yeni transferlerinde maç kadrosuna dahil edilmesi takımın gücüne güç katacaktır.

 

Şanlıurfadaki STK’ler, taraftarlar ve futbol severler Altay maçında 11 Nisan stadını doldurması gerek, Şampiyonluğa oynayan sarı yeşilli ekibi trübünleri doldurarak takımın 12. Adamı olduğunu göstermesi lazım ve 90. Dakika boyunca yapacakları tezahüratları ile futbolcu kardeşlerimize kazanma hırsı vererek tam destek vermelerini bekliyoruz.

 

Şanlıurfaspor’a Altay maçında başarılar dilerim.

 

Başka yazıda buluşmak üzere Allaha emanet olun.

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA