AMATÖR HOCALARIN SIKINTISI


Bu makale 2016-08-15 16:55:20 eklenmiş ve 1099 kez görüntülenmiştir.
Metin Şenay

 

 

 

Şanlıurfa da amatör takım çalıştırıp belgesi olmayan hocalar var ,bu konu ile ilgili  TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLER DERNEĞİ (TÜFAD) Şanlıurfa şubesi başkanı Bedih Şahap oğlu ve yönetim kurulu büyük iş düşüyor.

 

Bilindiği üzere Şanlıurfa amatör kümede oynanan müsabakalarda sahaya çıkan hocaların büyük bir çoğunluğunun yönetici kartlarıyla sahaya çıkmasına bir çok kez şahit olmuşuzdur. Bunun tek sorumlusu ve sebebi kurs’un olmaması .

 

Normal şartlarda TÜFAD’ın 2 senede bir C lisans kursu için talepleri alıp kurs açması lazım bizlerde amatör hocaların sesi olarak bu konuda TÜFAD başkanı ve yönetim kuruluna buradan bir çağrı yapalım kurs için gerekli müracaatlar alınıp biran önce gereken kurs ve kurslar açılacağına inanıyorum.

 

Acıdır ki her konuda ve her projede diğer illere göre geride kaldığımız gibi bu konuda da geride ve ikinci planda kalmış durumdayız. Yıllardır hep söylenen ve bir türlü çözüm üretme aşamasında bir arpa boyu kadar mesafe alınmamasına neden oluyor sonra neden Şanlıurfalı hocalar başarılı olamıyor diye sorguluyoruz.

 

Şanlıurfalı hocaların önünü açmak için bir başlangıç yapalım.Mevcutta antrenörlük belgesi olmayan ve kendini bu işe adamaya hazır deneyimli ve değerli Hoca adaylarımızın olduğunu biliyorum bununla ilgili TÜFAD Başkanımız sn.Bedih Şahap oğluna ve yönetim kuruluna bu konuyla ilgilenmelerini ve daha aktif olmalarını temenni eder ve en kısa zamanda Şanlıurfa da TFF C lisans antrenörlük kursunun açılmasını konusun da gerekli hassasiyetin gösterilmesini diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….

 

 

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA