HEP DESTEK TAM DESTEK


Bu makale 2016-04-21 15:15:26 eklenmiş ve 1147 kez görüntülenmiştir.

Saygı değer site takipçileri ve değerli okurlar, bilindiği gibi Şanlıurfaporumuz sezonun en zor ve kritik 2 haftasına girdi.

 

Sahamızda oynayacağımız Karabük ve Altınordu maçları ligdeki konumumuzu belirleyecek maçlardır, bu karşılaşmalardan alacağımız, puan yâda puanlar ki en az 4 puan almamız lazım, Şanlıurfasporumuzun PTT 1. ligde kalışını ilan edecek ve biz Urfalılara rahat bir nefes aldıracaktır.

 

Değerli Hocam Erhan Altın göreve geldiği günden bu güne takımda arkadaşlık, ve yardımlaşma üst seviyeye çıkmış görünüyor, Takımdaki bazı futbolcuların kızağa çekilmesi bunların bir göstergesidir, General diye tabir edilen futbolcuların yerine, Asker denilen futbolcular yani koşan, çalışan, rakibe pres yapan genç kardeşlerimizi tercih eden sevgili hocamızı takdir etmemek elde değil.

 

Küme düşme potasındaki rakiplerimizin oynayacağı rakiplere yenileceğini biz nasıl düşünüyorsak, onlarda bizim Karabük’e yenileceğimizi düşünüyorlardır, o bakımdan sevgili taraftarlarımıza her zamankinden daha büyük iş düşmektedir, 23 Nisan da oynanacak Karabük maçına mümkün, olduğu kadar çok kalabalık gitmeliyiz, takıma yalnız olmadıklarını, Bir önceki sahamızda oynadığımız Alanya maçındaki dargınlığı, küskünlüğü bırakıp takımla kucaklaşmalıyız.

 

İki hafta üst üste sahamızdaki oynayacağımız karşılaşmaları iyi değerlendirmeliyiz, bizim için avantaj olan bu unsuru, dezavantaja dönüştürmeyelim. Erhan hocamın çıkaracağı kadro bu maçları alacak kapasitededir, yeterki maçta sabırla takıma destek olalım, sakin olalım, futbolcu kardeşlerimizi strese sokacak tezahüratlardan kaçınalım, hep destek tam destek olalım.

 

Benim inancım iki maçtan bize lazım olan puanları alacağımızdır ve bu ligde kalacağımızdır.

 

Hepinize, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarken, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, nacizane, Bilindiği gibi 16 yıldır İzmir’de yaşamaktayım tek sevdam RABBİM ve RESUL’undan Sonra URFA, ve URFASPOR’ DUR, 25 Nisan Pazartesi gününden itibaren, her hafta İzmir’den bir konuğumla (Kadir TATLI ile TATLI Muhabbet) adı altında söyleşi yapacağım, bu konuklarım İzmir’de yaşayan Urfalılar ve İzmir’in değerli insanlarından oluşacaktır, Umarım söyleşimi beğenir okursunuz. Esen kalın.

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA