REKOR ŞANLIURFASPORUN


Bu makale 2015-12-28 14:44:16 eklenmiş ve 1201 kez görüntülenmiştir.
Metin Şenay

2015-2016 PTT 1.ligde ilk yarı sonunda Şanlıurfaspor ile Karşıyaka takımları deplasman da 3 puan alamayan 2 takım oldular bu sonuçlar ile birlikte son 3 sırayı paylaştılar, Şanlıurfaspor 17 hafta da 17 puan alarak ilk yarıyı en kötü sıralamada bitirdi.

 

Bu sezon deplasman da izlediğim Şanlıurfapor ne zaman gol yiyecek diye hep bekledik,gol ve golleri yiyince de daha fazla gol yemesin diye maçın bitmesini bekledik,belki de tarihinde en kötü sezonunu geçiriyordur.

 

Takım olarak hiçbir varlık gösteremediğimiz deplasman maçlarında sadece Gaziantep BB spor ile Altınordu deplasmanında toplam da 2 puan alarak ilk yarıyı bitirdik. Tugay hoca 1 ocak Şanlıurfaspor için yeniden başlayacak bir tarih diyor.Bakalım inşallah dediği gibi olur yoksa sezon sonu 2.lig’e düşen takım olursak gerçekten bizim için hayal kırıklığı olur.

 

Yönetim kurulu transferde her konu da hocaya yetki vermemesi lazım alınacak oyuncuları iyi araştırma yapmaları lazım. Menajer oyununa gelmemek için iyi bir araştırma yapılması şart , oyuncuların kötü çıkması ileride hocayı ve menajerleri bağlamaz sonradan ortada kalacak olan yönetim kuruludur.

 

Taraftar Şanlıurfaspor kötü gidişine çok üzülüyor, aslında futbolcuları tek tek ele aldığımız zaman iyi futbolcular fakat Şanlıurfaspor’da bir türlü takım olamadılar.Bizim kulübe gelen oyuncular bir türlü performansları gösteremiyorlar,ama Şanlıurfaspor’dan başka takıma gittikleri zaman çok büyük değişim yaşıyorlar ve gittikleri takımları sırtlıyorlar.Umuyoruz ki 2.yarı alınacak oyuncular bize katkı sağlar ve istenilen yerde bitiririz.  

 

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA