Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. Mir Müslüm Çiçek Zafer Bayramını Kutladı

Şanlıurfa İli Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. Mir Müslüm Çiçek , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bu haber 2020-08-31 09:42:58 eklenmiş ve 1214 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa İli Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. Mir Müslüm Çiçek , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. Mir Müslüm Çiçek  mesajında, Türk tarihinin en önemli ve en anlamlı zaferlerinden olan 30 Ağustos Zaferi'nin, aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun destansı mücadelesinin sonucu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

 

"Türk tarihinde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk tarihinin en önemli ve en anlamlı zaferlerinden biridir. Aziz milletimiz ve kahraman ordumuz sergilediği destansı mücadeleyle, bir milletin yedi düvele karşı nasıl savaşması gerektiğini herkese göstermiştir. 1071’de Malazgirt'te Anadolu'nun bir Türk yurdu olduğunu dünyaya ilan eden Türk milleti, 3 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal'in başkumandanlığında Büyük Taarruz'u gerçekleştirerek Anadolu'nun Türk yurdu olduğunu bir kez daha dünyaya ilan etmiştir.

 

Esaret ve sefalete terk edilmiş olan aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde vatan ve bağımsızlık uğruna, kaderini kendi kanıyla yazmıştır. Her karışına bedel ödediğimiz bu vatan toprağında 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıl dönümünü milletçe birlik, beraberlik ve coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatan için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, ve aziz milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. açıklamasında bulundu.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. Mir Müslüm Çiçek Zafer Bayramını Kutladı
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA