Başkan Arslan’dan Esnafımıza büyük müjde..

Şanlıurfa Evren sanayi sitesi kooperatif başkanı Mustafa Arslan, Ankara'da esnafları sevindirecek müjdeler ile döndü.
Bu haber 2020-07-03 09:56:05 eklenmiş ve 1758 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Evren sanayi sitesi kooperatif başkanı Mustafa Arslan, Ankara'da esnafları sevindirecek müjdeler ile döndü.

 

Başkan Mustafa Arslan ve Ankara'ya giden heyet Ankara çıkarmasında esnafımıza bir güzel haber daha.

 

Evren Sanayi esnafımız olmak üzere bölgede faaliyet yürüten diğer esnaflarımız dahil çalışanlarına ve ustalarımıza yönelik Toki ev yapılması hususunda anlaşmaya varıldı. Rabbim yolumuzu ak ve berrak etsin inşallah..

 

Yalan ve iftiralara kanmayın lafa değil icraata bakalım..

 

Mustafa Arslan ve ekibi sanayi esnafımızın menfaatine olan her türlü adımda sonuna kadar yürümeye devam etti ve edecektir. Evren Sanayi içinde faaliyet yürüten değerli Tır ve Kamyon Esnafımız için Ankara da Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanımız Bahattin Yildiz beraberinde ki heyetle Şanlıurfa'mız masada esnafımız için direndi. Sonuç kazanan Şanlıurfa ve esnafımız oldu.

 

TOKI tarafindan ihaleye cikarilan 980 donumluk arazinin esnafimiza kazandirilmasi amaciyla Şahsım, Evren Sanayi Kooperatif Baskani Mustafa Arslan ve Şanlıurfa Zirai Aletler ve motorlu vasıtalar tamircileri esnaf sanat odası Baskan Vekili Suphi Engül'den oluşan heyet tarafindan Sanliurfa ve Ankara da Il Baskanimiz Bahattin Yildiz, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynelabidin BeyazgülBve Toki Başkanımız Ömer Bulut ile yapmış oldugumuz gorusmeler sonucunda arazinin esnafimiz ve kooperatifimiz adina Büyükşehir Belediyesi tarafindan alınması kararlastirilmistir.

ETİKETLER : Başkan Arslan’dan Esnafımıza büyük müjde..
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA