Viranşehir Belediyesinden Sulutepe Göleti Mesire Alanına Bakım

Viranşehir belediyesi ilçenin tek piknik alanı olan Sulutepe göleti mesire alanında bakım ve temizlik çalışması yaptı.
Bu haber 2020-05-12 16:25:41 eklenmiş ve 924 kez görüntülenmiştir.

Viranşehir belediyesi ilçenin tek piknik alanı olan Sulutepe göleti mesire alanında bakım ve temizlik çalışması yaptı.

 

İlçenin önemli piknik alanlarından biri olan Sulutepe göleti, hemen hemen  her gün piknikçilerin akınına uğruyordu. Salgından önce Viranşehirlilerin en önemli dinlenme ve eğlenme alanlarının başında geliyordu. 

 

Salgın ile birlikte piknik yapmak yasaklanınca Viranşehir belediyesi bu önemli mesire alanında bakım ve temizlik çalışmasına başladı. Özellikle uzayan otların temizliği titizlikle yapıldı. Diğer yandan oluşan çukurlar ve tümsekler toprak tasfiyeler ile düzeltildi. Ağaç diplerindeki yabani otlar temizlendi. 

 

Vatandaşların Salgından sonra daha rahat kullanabileceği bir mesire alanı haline getirildi. Alanda bulunan ağaçların bakımı yapıldı. Zararlı haşerelere karşı alanın ilaçlaması yapıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci "Sulutepe göleti ilçemizin en önemli mesira alanı. 

 

Vatandaşlarımız genelde burada piknik yapıyorlar. Alanda temizlik ve bakım çalışması gerekiyordu. Ekiplerimiz bu alanda temizlik ve bakım çalışması yaptı. Salgından sonra vatandaşlarımız bu alanda rahatça dinlenip eğlenebilecekler. Biz hizmet için varız ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. "dedi.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : Viranşehir Belediyesinden Sulutepe Göleti Mesire Alanına Bakım
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA