DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE’ İÇİN EKİPLER İŞ BAŞINDA

Haliliye Belediyesi, ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası ve yeşillendirmeye teşvik kapsamında kırsal mahallelere fidana dağıtımı gerçekleştiriyor.
Bu haber 2020-04-01 15:42:37 eklenmiş ve 1585 kez görüntülenmiştir.

 

Haliliye Belediyesi, ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası ve yeşillendirmeye teşvik kapsamında kırsal mahallelere fidana dağıtımı gerçekleştiriyor.

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası ve ‘daha yeşil bir Haliliye’ sloganı kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

 

Bahar aylarının başlaması ile birlikte ekipler, bolu escort ilçe merkezinde mevcut ve yeni parkların yeşillendirilmesi çalışmalarına aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelere de fidan dağıtımı gerçekleştiriyor.

 

Ekipler ilk olarak Aşağı İçkara, Aşağı Koymat, Yukarı Koymat, Kanoğlu, Karpuzlu, Havşanlı, Yenisu ve Köse kırsal mahallelerine fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtılan fidanlar çam, selvi ve akasyalardan oluşuyor.

 

Koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında toplu dağıtım töreni yapılmazken, fidanlar mahallelerin nüfusları oranlarına göre mahalle muhtarı veya muhtar azalarına teslim edildi. Fidanları teslim alan muhtarlıklar fidanları mahalleliye dağıtım işlemini de gerçekleştirecek.

 

Fidanları teslim alan mahalle muhtarları ve muhtar azaları, Haliliye Belediyesinin bu faaliyetinden dolayı memnun olduklarını belirterek, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

 

Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, fidan dağıtım işleminin ilçe genelinde devam ettiğini bildirdi.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE’ İÇİN EKİPLER İŞ BAŞINDA
Diğer Aile Sağlığı haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA