CELAL AKIL: “KURBAN YAKINLAŞMADIR”

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Bu haber 2019-08-09 16:40:49 eklenmiş ve 1801 kez görüntülenmiştir.

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

 

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Kurban yakınlaşmadır. 

 

Akıl: “Muhabbet, hürmet ve kardeşlik duygularını en yoğun şekilde hissettiğimiz zamanlardan olan bayram günlerine hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz açıklamasında bulundu.

 

Bayramların , saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı; güzelliklerin ve dostlukların tazelendiği müstesna günlerden biri olduğunu belirtti.

 

AKIL; Kurban Bayramı, mukaddes değerler uğrunda fedakârlığın, karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve yardımlaşmanın en güzel ifadesidir. Bayram günleri aramızdaki kırgınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı kenetlenerek kardeşliğimizi pekiştirmek için önemli bir vesiledir” dedi.

 

Akıl, Şanlıurfalı hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ederken, bayramın ülkemiz ve İslam Dünyası için hayırlara ve sevinçlere vesile olmasını, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ederken yaralarının sarılmasına vesile olması dileklerinde bulundu.

 

Özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : CELAL AKIL: “KURBAN YAKINLAŞMADIR”
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA