Essum Aslan’dan köy meydanları müjdesi

Karaköprü’nün Adayı Essum Aslan, köylere yönelik Köy Meydanı Projesini açıkladı. Bu proje ile köylülere ekonomik katkı sunacak bu proje ile tarım da yeniden hayat bulacak.
Bu haber 2019-03-20 15:37:07 eklenmiş ve 615 kez görüntülenmiştir.

 

Karaköprü’nün Adayı Essum Aslan, köylere yönelik Köy Meydanı Projesini açıkladı. Bu proje ile köylülere ekonomik katkı sunacak bu proje ile tarım da yeniden hayat bulacak.

 

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, seçim çalışmalarına kırsal mahallelerde (köy) devam ediyor. Kırsal mahalleleri ziyaretleriyle projelerini anlatan Aslan, Köy meydanları müjdesini vererek “köylünün ürettiğini satabileceği köy meydanları açacağız.”dedi.

 

Herkese eşit hizmet gitmeli

 

Ziyarette mahalle sakinlerine hitap eden Aslan, “Büyükşehir yasasıyla birlikte köyler mahalle oldu ama hala köylerden daha kötü şartlardayız. Bir köyde taziye evinde mobilyası, kliması her şeyi takılmışken öbüründe maalesef bunlar yapılmamış. Kilit taş ve park yapılan köy var ama burada maalesef yolunuzun halini gördüm. Hak, adalet ve herkese eşit davranmak gerekiyor. Eğer bu üçünü yapmazsak köylere de hizmet götüremeyiz.” diye konuştu.

 

Ben hizmete talibim

 

Köylerin gelirlerinin tarım ve hayvancılık olduğunu belirten Essum Aslan, “En önemli şey burada tarım arazilerini harekete geçirmektir. Sizin desteklenmeniz gerekiyor, başka çaremiz yok. Eğer tarım arazileri harekete geçirilmezse köylünün geleceğe dair umudu kalmaz.

 

 

Üç tane bölgede köylünün ürettiğini satabileceği köy meydanları açacağız. Ben size vaatte bulunmuyorum; ben sizin hizmetinize talibim ve bu benim görevimdir.”şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Essum Aslan’dan köy meydanları müjdesi
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA