AKIL:SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Şanlıurfa Ak Parti Siverek Belediye 1. Sıra Meclis üyesi adayı Celal Akıl 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu haber 2019-03-11 14:42:40 eklenmiş ve 1451 kez görüntülenmiştir.

 

Şanlıurfa Ak Parti Siverek Belediye 1. Sıra Meclis üyesi adayı Celal Akıl 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Ak Parti Siverek Belediye 1. Sıra Meclis üyesi adayı Celal Akıl tarafından düzenlenen Karakeçi (Köy) mahalle seçim gezilerine Ak Parti Siverek Belediye başkan adayı Şeyhmus Aydın ve Siverek ilçe başkanı Nedim Lale eşlik etti.

 

Seçim çalışmalarını değerlendiren Ak Parti Siverek Belediye başkan adayı Aydın Meclis üye adayımız Celal Akıl’ın seçim bölgesindeki vatandaşlarımızın teveccühü ve coşkulu karşılamaları bizi  çok sevindirdi.

 

Karakeçi Nahiyesine bağlı Nohut mahallesi, Oyuktaş Mahallesi, İnanlı mahallesi, Ayrancı mahallesi, Canpolat mahallesi, Benlitaş mahallesi Çolaklı mahallesi sakinlerine teşekkür eden Meclis üyesi Celal akıl akrabalarıma müteşekkirim dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinde zaferle çıkacaklarını belirten Ak Parti Siverek Belediye başkan adayı Şeyhmus Adın ve Meclis üyesi Celal Akıl, yaptığı açıklamada ayrımız gayrımız yoktur bizim, Biz bu asil insanlara adil bir şekilde hizmet etmek için yola çıktık, siz istemeden biz sorunları tespit edip çözeceğiz dedi.

 

Siverek Ak Parti ilçe başkanı Nedim Lale; Tevazu ve samimiyetle bizi karşılayıp desteğini esirgemedikleri için Karakeçili dostlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : AKIL:SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA