Ceylanpınar AK Parti, Gültekin’e emanet

AK Parti Ceylanpınar 5. olağan kongresi yapıldı.
Bu haber 2014-11-17 14:28:02 eklenmiş ve 1229 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Ceylanpınar 5. olağan kongresi yapıldı.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Ceylanpınar ilçe kongresi AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Emin Önen, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Zeynep Karahan Uslu, Seydi Eyyüboğlu ve Abdülkerim Gök ile İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu üyesi Zeki Kurt, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri, il ve ilçeler parti teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Oldukça kalabalık ve salona sığmayan partililerin ilgisi herkesi sevindirirken, kongre İstiklal marşı ve Saygı Duruşu ile başladı.

 mersin escort

Ceylanpınar ilçe sınırları genişletilecek

İlçe Başkanı Ahmet Gültekin’in açılış konuşmasının ardından İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla da uzunca bir konuşma yaparak AK Parti camiasında bulunmaktan gurur duyduğunu ve bütün tehditlere rağmen Allah’ın izniyle bir Müslüman olarak hiç kimseden korkmadıklarını, doğru ve hak yolunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ilçe için çok kısa sürede de olsa yaptıklarını anlattı.

Başkan Atilla, okul yapımı ve ilçenin sınırlarının genişletilmesi için TİGEM’den arazi talebinde bulunduklarını, bu konuda Bakan Faruk Çelik ve Milletvekillerinin tamamından destek istediğini belirtti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar belediyesi çalışmalarına destek olan AK Parti Milletvekillerinin hepsine, Büyükşehir, Haliliye ve Eyyubiye Belediye Başkanlarına da teşekkür ettiğini belirterek, diğer ilçe belediyelerinin de kendilerine destek olması çağrısında bulundu.

 

Gültekin yeniden başkan

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığına Ahmet Gültekin, delegelerin tamamının desteğini alarak yeniden seçildi.

Yönetim Kurulu üyeleri ise, Fetullah Tarhan, Cengiz Abir, Hidayet Dik, Resul Karataş, Halef Yaşlı, Adnan Yıldız, Mahmut Kesmez, İbrahim Ergin, Abidin Varlı, Cuma Çiftçi, Celal Ay, Mehmet Ekin, Hülya Bekiroğlu, Mehmet Yıldırım, İbrahim Turan, Sinan Çaputkan, Fidan Alan, Ali Keskin, Songül Can Aslan, Müslüm Ökten, Osman Çoşkunkan, Ali Temelci, Halil Kaya, M.Haydar Ersoy’dan oluşuyor.

 

 

Özurfahaber.com

ETİKETLER : Ceylanpınar AK Parti Gültekin’e emanet
Diğer Ceylanpınar haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA