VİRANŞEHİR ŞEHİRLERARASI İLÇE OTOGAR SAHASI ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Viranşehir şehirlerarası otogar sahasının çökme yapan tabanını sıcak asfaltla güçlendirdi.
Bu haber 2017-04-26 10:43:42 eklenmiş ve 912 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Viranşehir şehirlerarası otogar sahasının çökme yapan tabanını sıcak asfaltla güçlendirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan şehirlerarası ilçe otogarının kilitli parke olan tabanında yaşanan çökmelerin önüne geçmek amacıyla çalışma başlatan ekipler, sökümünü yaptıkları kilitli parkenin ardından sahası asfaltlayarak tekrar hizmete sundu.

 

MARDİNYOLU-EYÜPNEBİ TÜRBESİ BAĞLANTI YOLU GÜÇLENDİRİLİYOR

 

“Sabır Beldesi” olarak bilinen Hz. Eyüp Peygamberin makamının bulunduğu Eyüpnebi Beldesinin Mardin Karayolu ile bağlantı yolunda güçlendirme yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolu stabilize malzeme ile güçlendirdi ve asfalta hazırladı.

Türbeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin özellikle araç sürücülerinin güvenli seyahat etmelerine imkân sağlayan yol çalışması sayesinde yolda yer alan bozuk satıhlar giderilecek.

 

VİRANŞEHİR EMİROĞLU MAHALLESİ SEMT SAHASINDA SONA YAKLAŞILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ilçede yaptırılan halı saha ve spor kompleksleri, gençlere spor yapma imkânı sunuyor.

Viranşehir’de Emiroğlu Mahallesi’nde yapımında sona gelinen halı saha ve spor kompleksi aydınlatma ve altyapı eksikliklerinin ardından gençlerin hizmetine sunulacak.

 

 

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : VİRANŞEHİR ŞEHİRLERARASI İLÇE OTOGAR SAHASI ASFALTLANDI
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA