Davetiye Modelleri

Davetiye modelleri; siz konu ile ilgili davetiyenizi bastırmak istediğiniz andan itibaren sizin hayalleriniz doğrultusunda şekil almaya başlar. Kayra davetiye; ilk olarak hangi davetiyeyi tercih edeceğinizi, daha sonra hangi aksesuarlara ve yazılara sahip olmasını istediğinizi öğrenmeyi bekler. Ardından ise; direkt verdiğiniz sayı kadar davetiye basmaya başlamak yerine bir deneme davetiyesi basılır ve size sunulur. Eğer tercih ettiğiniz gibi olur ise; seri halinde basım gerçekleşir.
Bu haber 2017-04-25 12:53:23 eklenmiş ve 1672 kez görüntülenmiştir.

Davetiye modelleri; siz konu ile ilgili davetiyenizi bastırmak istediğiniz andan itibaren sizin hayalleriniz doğrultusunda şekil almaya başlar. Kayra davetiye; ilk olarak hangi davetiyeyi tercih edeceğinizi, daha sonra hangi aksesuarlara ve yazılara sahip olmasını istediğinizi öğrenmeyi bekler. Ardından ise; direkt verdiğiniz sayı kadar davetiye basmaya başlamak yerine bir deneme davetiyesi basılır ve size sunulur. Eğer tercih ettiğiniz gibi olur ise; ankarahaliyika seri halinde basım gerçekleşir.

 

Davetiye Modellerinin Aksesuarları

 

Davetiye modelleri; farklı aksesuarlar üzerine hazırlanır. Tercih edebileceğiniz tüm renklerin kullanımı mümkün olup; aynı zamanda kurdele süsleri, dantel süsleri, zarf süsleri ve şeffaf kalıp kullanımı gibi farklı tüm durumlar söz konusu edilir.

 

Davetiye Zarf Modelleri

 

www.kayradavetiye.com adresinden alabileceğiniz davetiyelerin tamamı için farklı zarf modelleri hazırlanır. Çıt çıt kullanımı, kapalı zarf açımı, şeffaf zarf kullanımı, desenli ve dabtel ayrıntılı zarf sunumu gibi farklı özellikler söz konusu edilir. Düğün davetiyeleri, kına davetiyeleri, sünnet davetiyeleri, nişan davetiyeleri her zevke ve her tercihe göre sahipleri için tasarlanmayı bekliyor.

 

Özurfahaber.com

ETİKETLER : Davetiye Modelleri
Diğer Yaşam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA