Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi bir grup eylemci tarafından ateşe verildi.

Şanlıurfa Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi bir grup eylemci tarafından ateşe verildi.
Bu haber 2014-10-09 13:29:18 eklenmiş ve 1182 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde dün gece bir grup eylemci Sosyal Hizmet Merkezinin camlarını kırarak binayı ateşe verdiler. Kamu malına zarar veren göstericiler bununla da yetinmeyip Sosyal Hizmet merkezinin altında bulunan dükkânları tahrip ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, ” Kurban bayramı gibi çok güzel ve masum bir olayı korku, terör ve şiddetin bir parçası haline getirip vatandaşın canına ve malına zarar verenler, suçlu oldukları halde suçu başka yerlere havale etme hakkına sahip değildirler. Hukuk devletinde, hukukun temel prensipleri ve kuralları işler. Huzur, sükûnet ve barıştan yana olan herkesin kanunlara ve kurallara uymak gibi bir zorunluluğu vardır. Bu tür davranışlarda bulunan eylemcileri de duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu tür girişimlerde de bulunup bir yere varılmayacağını belirtmek istiyorum” dedi.

Demirkol, Sosyal Hizmet Merkezilerinin kuruluş amaçlarının, İhtiyaç sahiplerinin tespit edilerek sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirilmesi, çocuk, genç, kadın, erkek, özürlü, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin bir arada ve en kolay ulaşılabilir biçimde, gerektiğinde kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile işbirliği içinde sunulmasından ve bu hizmetlerin koordinasyonundan sorumlu Sosyal Hizmet Kuruluşlar olduğunu söyledi.

 

Demirkol, yurt genelinde ortaya çıkan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ve emniyet mensuplarına da acil şifa dileğinde bulundu.

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi bir grup eylemci tarafından ateşe verildi.
Diğer Ceylanpınar haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA