HALFETİ SEMT PAZARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.
Bu haber 2017-01-13 09:13:18 eklenmiş ve 1170 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

 

Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Kapalı semt pazarının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı, teknik arkadaşlarımızı işçisinden mühendisine kadar herkese huzurlarınız da teşekkür ediyorum. Halfeti’mize hayırlı uğurlu olsun. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak geldiğimiz günden beri tüm ilçelerimiz de her zaman şunu hedefledik; Yenişehir de nasıl bir semt pazarı varsa bu semt pazarı aynısı Halfeti'de, Siverek'te, Birecik'te, Suruç'ta, Akçakale'de, Harran'da, Ceylanpınar'da, Viranşehir'de olacak. Semt pazarları şehirler için bir kültürdür.  İlçe halkının rahatlıkla tüm pazar esnafını gezerek evinin ihtiyacı kadar alışveriş yaptığı mekânlardır. İşte bu mekânlar batı da yıllar önce çözülmüştür. Biz de doğuda ki iller olarak, ilçeler olarak yeni yeni başlamış durumdayız.

 

Kapalı semt pazarı sayesinde kışın artık esnafımızın yağmur altında olmasından yazın güneş altında kavrulmasının önüne geçiyoruz.  Bu sebeple bu projeleri illimizin dört bir yanına dağıtmış durumdayız. Halfeti ilçemizde bu projemiz tamamlandı. Siz değerli Halfetililerin katılımıyla açılışını yaptık. Semt pazarı ilçemizin esnafına ve tüm halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

İlçeye kazandırılan semt pazarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Halfeti Kaymakamı ve vekaletten Halfeti Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Şeref Albayrak: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin ilçemize kazandırmış olduğu bu güzel eserden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı  Nihat Çiftçi ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.

 

Halfeti halkı  günden güne büyüyen ve gelişen ilçemizdir. Bir çok  hizmeti beraberinde vatandaşlarımızın da bizden beklentileri de artırmaktadır. Bu sebeple kamu yararını gözetecek vatandaşlarımızın ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayabilecek projeler üretmek diğer yandan da bu projelerimizi en kısa süre de halkımızın hizmetine sunarak vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmak hedeflerimizden biridir. Bu konu da gerek kaymakamlık gerek belediye başkanlığı gerekse de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkin, verimli ve koordineli çalışarak ilçemize yararlı projeler ortaya çıkaracaktır" dedi.

 

Başkan Çiftçi, İlçe Kaymamamı ve beraberindeki meclis üyeleriyle pazar esnafını ziyaret edip hayırlı kazançlar diledi.

 

Başkan Çiftçi AK Parti Halfeti İlçe Teşkilatına geçerek İlçe Başkanı  Muzaffer Açar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilatın çalışmalarını istişare eden Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını aktardı.

 

 

Özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : HALFETİ SEMT PAZARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Diğer Aile Sağlığı haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA