SURUÇ'LU GENÇLERI SABAH NAMAZINDA BULUŞTURAN ETKİNLİK

Şanlıurfa'nin Suruç ilçesinde Gençlik Spor Müdürlüğü ilçede yaptığı en anlamlı etkinlikle gençleri sabah namazinda buluşturuyor.
Bu haber 2016-12-16 15:27:04 eklenmiş ve 1020 kez görüntülenmiştir.

Şanlıurfa'nin Suruç ilçesinde Gençlik Spor Müdürlüğü ilçede yaptığı en anlamlı etkinlikle gençleri sabah namazinda buluşturuyor.

 

Ilçede atandığı günden bu yana kısa zamanda çok sayıda etkinkinlige imza atan ve SURUÇ Gençlerinin Ramazan Abisi olarak adlandırdığı Spor Müdürü Ramazan Bulut "Gençlere namazı sevdirmek ve birlik beraberlik kaynasma adına her hafta Cuma sabahı gençlerle farklı mahallelerde bulunan camilerde sabah namazinda bir araya gelip sonrasında çorba ikraminda bulunuyor.

 

Bu hafta Ilçe merkezinde Hacı Nuri Güler camiinde genlerle sabah namazinda buluşan Ramazan Bulut etkinliği SURUÇ Gençlik Spor kulübü Başkanı MUstafa Yüksel ile ortaklaşa yaparak ilçede en anlamlı etkinlige imza attı.

 

Bulut "Etkinligimizi her hafta farklı bir camide yapıyoruz.Bu haftada Suruç Gençlik Spor yönetimi ile beraber gerçekleştirdik.Amacımız gençlerimize namazı sevindirmek birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak bizlere katkıda bulunan herkese ve özellikle gençlerimize teşekkür ediyoruz " dedi.

 

SURUÇ Gençlik Spor Kulüp Başkanı Mustafa Yüksel ise " Ilçe Gençlik Spor Müdürümüz Ramazan Bulut müdürümüzun gelişi ile adeta ilce gençliğinde bir heyacan oluştu.Bu etkinlik ilcemizde ilk defa oluyor ben herkese teşekkür ediyorum " dedi.

 

Suruclu gençler ise Ilçe Spor Müdürü Ramazan Bulut 'a özellikle teşekkür ettiler.

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

 

 

 

 

 

 
 
 
ETİKETLER : SURUÇ'LU GENÇLERI SABAH NAMAZINDA BULUŞTURAN ETKİNLİK
Diğer Suruç haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA