ESNAFTAN BAŞKAN AÇİKGOZ'E TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM

Suruç Belediye Başkanı Açıkgöz Suruç'lu vatandaşaları ve esnafları dolaşırken "Başkanım Tatlı Yiyelim Tatlı konusalım " diyen esnafı geri cevirmedi.
Bu haber 2016-11-01 10:45:13 eklenmiş ve 1092 kez görüntülenmiştir.

Suruç Belediye Başkanı Açıkgöz Suruç'lu vatandaşaları ve esnafları dolaşırken "Başkanım Tatlı Yiyelim Tatlı konusalım " diyen esnafı geri cevirmedi.

 

Suruç Belediye BaşkanıTarıkAÇIKGÖZ Belediye hizmetlerinin yani sıra halkla iç içe olmaya devam ediyor.

 

Yıllardır hizmet görmeyen Suruç'ta gelir gelmez temizlik seferberliği başlatan , Belediyenin araç filosunu yenilemeye devam eden Başkan Açıkgöz bir yandan ilçede gözle görünen değişikliklere imza atarken bir yandan da İlçeyi daha modern bir yasam alanına dönüştürmek için vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri dikkate alırken bir yandan da STK'larla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.

 

İlçede her fırsatta yoğun mesai içersinde çalışan Başkan Açıkgöz bir yandan da esnaflarıda unutmuyor.

 

Tüm ilçeyi mahalle mahalle gezen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Açıkgöz Dikili  mahallesinde bulunan esnaflarları ziyaret ettik Açıkgöz'e büyük sevgi gösterisinde bulunan esaflar çalışmalardan memnun olduklarını ancak daha çok hizmet beklediklerini söylediler.

 

En büyük sorunun bir milyoncular sokaği olarak bilinen mahalle içersinde at arabalarının gecisine izin verilmemesini isteyen esnaf altyapı ve bozuk yollarının onarilmasini istediler.Ziyaret ettiği her esnafın büyük sevgi gösterisi ile karşılasan  Açıkgöz'e esnaflardan  biri tatlı ikram ederek "Başkanım Tatlı Yiyelim Tatlı konusalım " Açıkgöz tatlıci esnafını kirmayarak teşekkur etti.

 

Suruç Belediye Başkanı Tarık AÇIKGÖZ " Göreve geldiğimiz günden buyana çalışmalarimizi sürdürüyoruz.Ancak şimdiye kadar hiç bir mahallemiz hizmet gormemis.Bizler bu tabuyu yikacagız.Gerekli tüm notlarimizi aldik.Esnafimız haklı onlarin tüm isteklerini yerine getirecegiz.Her şeyin ilacı zaman.Esnaflarımiza teşekkür ediyorum " dedi

özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : ESNAFTAN BAŞKAN AÇİKGOZ'E TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM SURUÇ
Diğer Suruç haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA