VALİ TUNA İLÇE ZİYARETLERİNE SURUÇ’LA DEVAM ETTİ

İlçe gezilerine devam eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; son olarak Suruç ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu haber 2016-08-02 10:15:43 eklenmiş ve 849 kez görüntülenmiştir.

İlçe gezilerine devam eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; son olarak Suruç ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İlçede ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna; burada ilçe kurum amirleri tarafından karşılandı. Daha sonra Suruç kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin makamına geçen Vali Tuna; Suruç hakkında Kaymakam Çiftçi’den bilgi aldı.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Suruç Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; meydanda bulunan çayhanede vatandaşlarla sohbet etti. Suruçlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Tuna; vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinledi.

 

Sohbetin ardından çarşı esnafını da ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna; esnafa işlerinde hayırlı kazançlar diledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Tuna; okullarını aksatmamaları konusunda çocuklardan söz aldı.

 

Esnaf ziyaretinin ardından Şanlıurfa’ya dönen Vali Güngör Azim Tuna’ya; Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da eşlik etti.

 

 

Özurfahaber.com/Aziz KARAKEÇİLİ

ETİKETLER : VALİ TUNA İLÇE ZİYARETLERİNE SURUÇ’LA DEVAM ETTİ özurfahaber
Diğer Suruç haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA