VİRANŞEHİR BELEDİYESİ OLASI OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEYAKKUZDA

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa ve ilçelerinde 2 gündür etkisini gösteren şiddetli yağış ve sel riskine karşı tüm ekipleriyle teyakkuza haline geçti.
Bu haber 2023-03-16 09:43:11 eklenmiş ve 312 kez görüntülenmiştir.

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa ve ilçelerinde 2 gündür etkisini gösteren şiddetli yağış ve sel riskine karşı tüm ekipleriyle teyakkuza haline geçti.

Dün sabah saatlerinde başlayan ve giderek etkisini sürdüren sağanak yağmur Şanlıurfa ve merkez ilçelerde sele neden olurken, hayatı olumsuz etkiledi. 

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle İlçede oluşabilecek sel baskınlarına karşı teyakkuza geçti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Belediye Başkan yardımcıları ve belediyenin tüm birimleri, sorun olan noktalara anında müdahale ediyor. 

Bütün birimlerinin seferberlik ruhuyla görev başında olduğunu belirten Başkan Ekinci, 2 gündür etkisini sürdüren sağanak yağıştan dolayı ilçe genelinde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı belirtti.

Belediye olarak olası olumsuzluklara karşı gerekli tüm önlemlerin alındığının altını çizen Başkan Ekinci, Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların belediyenin 0 414 511 30 81(Santral) ve 0552 106 63 63 WhatsApp şikayet hattını aramalarını istedi.

Gelecek sorun ve taleplere anında cevap verileceğini ifade eden Ekinci, Vatandaşlarımızın güvenliğini ve refahını sağlamak için şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da gece gündüz canla basla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : VİRANŞEHİR BELEDİYESİ OLASI OLUMSUZLUKLARA KARŞI TEYAKKUZDA
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA