CELAL AKIL’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik etti.
Bu haber 2023-02-17 10:09:27 eklenmiş ve 350 kez görüntülenmiştir.

 

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik etti.

 

Ak Parti Siverek Belediye Meclis üyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Celal Akıl, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; yüreğimizde derin yaralar açan ‘Asrın Felaketi’nin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye daha çok ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaraları sarmaya çalıştıklarını belirterek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecede, üç ayların içerisinde, tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Celal Akıl, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Mübarek kandil geceleri beraberliğin, barış ve dayanışmanın öne çıktığı müstesna günlerdir.

Bu önemli gecede bol bol dua etmeliyiz Özellikle de ‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki depremle sarsıldığımız, on binlerce acı kayıp verdiğimiz bu süreçte kandillerin huzur iklimine, ülke ve millet olarak birbirimize kenetlenmeye ihtiyacımız var.

 

Bu duygu ve düşünceler ile tekrar depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

 

Tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

ETİKETLER : CELAL AKIL’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Diğer Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA