EMİROĞLU MAHALLESİ YENİLENİYOR

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye üst yapı çalışmalarını inceleyerek başladı.
Bu haber 2023-01-02 12:28:50 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye üst yapı çalışmalarını inceleyerek başladı.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üst yapı çalışmaları kapsamında Emiroğlu Mahallesinde altı yapısı biten sokaklarda 2.Etap çalışmaları tamamlandı.

Ekipler tarafından altı yapısı biten 1230,1231,1232,1234,1236,1239,1240 ve 1252. sokaklarda yapılacak kilitli parke taşı döşeme çalışmaları öncesi dolgu ve tesviye çalışmaları tamamlanan alanlarda incelemelerde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Fen İşleri Şefi Sinan El’den bilgi aldı.

Vatandaşların fazla mağdur olmamasını isteyen Başkan Ekinci, çalışmaların hızlandırılmasını ve bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları önce yapılan 2.Etap çalışmalarının bittiğini ifade eden Başkan Salih Ekinci, kısa süre zarfında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına geçeceklerini ifade etti.

İlçede alt yapısı biten mahallelerde üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, Mahalle, mahalle Viranşehir’i yeniden inşa etmeye ve yenilemeye devam ettiklerini söyledi.

Hizmet çıtalarını her geçen gün artırdıklarının altını çizen Başkan Ekinci, 2023 Yılının Viranşehir’in hizmet ve yatırım yılını olacağını kaydetti.

Mahalle sakinleri ise, Mahallelerinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

HAbe merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : EMİROĞLU MAHALLESİ YENİLENİYOR
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA