BAŞKAN EKİNCİ'DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinliklere katıldı.
Bu haber 2022-11-24 14:43:48 eklenmiş ve 2241 kez görüntülenmiştir.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen bir dizi etkinliklere katıldı. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak Viranşehir Kaymakamlığı'nda düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Programa Başkan Ekinci'nin yanı sıra Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi Atatürk Anıtına sunuldu. Buradaki tören, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Ekinci, daha sonra eşi Sibel Ekinci ile birlikte etkinlikler kapsamında Halime Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Okulu'nu ziyaret etti. Öğretmenlere karanfiller vererek, önemli günlerini kutlayan Başkan Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, gelecek nesillerin mimarları ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. 

Başkan Ekinci, okul idarecileri ve öğretmenlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Başkan Salih Ekinci ve Eşi Sibel Ekinci, Tarım Lisesi'nde öğretmenlerle öğle yemeğinde de  bir araya geldi. Protokol üyeleri tarafından öğretmenlere Urfa'yı tanıtan kitaplar hediye edildi.

Programda öğretmenlerin sorun ve talepleri dinlendi.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : BAŞKAN EKİNCİ'DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL
Diğer Viranşehir haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA