VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ZAFER KUPASI’NA DAMGA VURDU

Viranşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, Ardahan’da düzenlenen İller Arası Kick Boks Zafer Kupası’nda büyük başarıya imza attı. Organizasyona katılan Viranşehirli 11 sporcudan 4’ü 1’inci ve 7’si de 2’nci oldu.
Bu haber 2022-11-21 09:32:25 eklenmiş ve 330 kez görüntülenmiştir.

Viranşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, Ardahan’da düzenlenen İller Arası Kick Boks Zafer Kupası’nda büyük başarıya imza attı. Organizasyona katılan Viranşehirli 11 sporcudan 4’ü 1’inci ve 7’si de 2’nci oldu. 

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ardahan'da düzenlenen İller Arası Kick Boks Zafer Kupası müsabakaları tamamlandı.  Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan organizasyona 9 ilden 200 sporcu katıldı. Organizasyona 11 sporcu ile katılan Viranşehir Belediye Spor Kulübü, 4 altın ve 7 gümüş olmak üzere toplam 11 madalya kazandı. 

Viranşehir Belediye Kulübü sporcularından Serkan Patak Low Kick branşında 63,5 kiloda  1’nci, Leyla Demir Kick Light branşında 65 kiloda 1’inci, Dadvan Sino Point Finghting branşında 47 kiloda 1’inci ve İsmail Yakut da Point Finghting branşında 37 kiloda 1’inci olmayı başardı. Diğer sporculardan Seyithan Başar Low Kick branşında 71 kiloda 2’nci, İbrahim Tugay Low Kick branşında 71 kiloda 2’nci, M.Salih Direk Kick Light branşında 63 kiloda 2’nci, İsrafil Yılmaz Point Finghting branşında 42 kiloda 2’nci, Olvan Sino Kick Light branşında 57 kiloda 2’nci, Büşra Öğe Kick Light branşında 50 kiloda 2’nci ve Evindar Daban da Kick light branşında +65 kiloda 2’nci oldu.

 

BAŞKAN EKİNCİ, SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediye Kulübü sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederek, “Viranşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ardahan’da düzenlenen İller Arası Kick Boks Zafer Kupası’nda gösterdikleri başarılı performansla ilçemize 11 madalya ile dönen sporcularımızı, antrenörlerimiz Gülbarin Ayaş ve Mazlum Oktay’ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber merkezi/özurfahaber.com

ETİKETLER : VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ZAFER KUPASI’NA DAMGA VURDU
Diğer Aile Sağlığı haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA