AK PARTİ ŞANLIURFA 7. OLAĞAN İL KONGRESİ YAPILDI

Ak Parti Şanlıurfa 7. Olağan il Kongresi GAP Arena kapalı spor salonunda yapıldı. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşının hep bir ağızdan okunmasıyla kongrenin açılış konuşmalarına geçildi.
Bu haber 2021-02-18 10:24:26 eklenmiş ve 4076 kez görüntülenmiştir.

 

Ak Parti Şanlıurfa 7. Olağan il Kongresi GAP Arena kapalı spor salonunda yapıldı. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşının hep bir ağızdan okunmasıyla kongrenin açılış konuşmalarına geçildi.

 

Türkiye için inandığın yolda yürü ilkesi ile gerçekleştirilen kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Ankara’dan telekonferans yoluyla katılarak partililere seslendi.

 

Programda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’ya yapılan ve yapımı devam eden projeler ile bilgiler aktardı. Şanlıurfa’nın istihdamına katkıda bulunmak için 6 adet fabrika yapımına başlandığını belirtti.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL:” FAKİR İLE EKMEĞİNİ BÖLÜŞMEYEN BİZİ ANLAYAMAZ”

 

Başkan Beyazgül: “ Açıksu caddesindeki yeşil alan üzerine kurulmuş bir kafeteryayı bedelini ödeyerek kamulaştırdık daha sonra ne mi oldu benim iki çocuğumu işe alacaksın denildi. Biz hayır alamayız dedik. Ardından iftiralara başlandı. Sen Açıksu caddesindeki halktan yana mısın yoksa ranttan yana mısın? Halkın içine girmemişsin, halkın dilini bilmiyorsun, fakirin sofrasına oturmamışsın, fakirin ekmeğini bölüşmemişsin, Şanlıurfaspor’a beş kuruş yardım etmemişsin, öyle oturup iki satır yazı yazmakla vekillik olmaz” dedi.

 

ÖZHASEKİ: “BİZİM BAYRAK DİYE EZAN DİYE VATAN DİYE BİR DERDİMİZ VAR”

 

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Bu günü bir düğün havasında geçiriyoruz. Başka partilerde küçücük ilçe kongrelerinde sandalyeler havada uçuşurken Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bir kardeşimiz mutluluk gözyaşları ile bayrağı devrediyor diğer kardeşimiz ise başım gözüm üstüne diyerek bayrağı devralıyor. Bizim bayrak diye ezan diye derdimiz var bizim vatan diye bir derdimiz var” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise konuşmasına Gara’da şehit olan vatandaşlara rahmet dileyerek başladı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Usta: “Biz bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın çabasındayız hem Şanlıurfa’mız için hem de ülkemiz için en iyisini yapmanın çabasındayız” dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Bahattin Yıldız da kongrede konuşmasını yaptığı sırada duygu dolu anlar yaşadı sesi titreyen Yıldız: “ Bizim için her Fatiha bir başlangıçtır. Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi bu şarkı burada bitmez. Her başlangıç nasıl ki bir vedaya gebe ise her veda da bir başlangıca gebedir.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

Kongreye katılan tüm milletvekilleri adına konuşma yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal: “ Ak Parti’de kongrelerin bir bayram havasında geçtiğini ve kongrelerin birer bayrak yarışı olduğunu belirterek 7. Olağan il kongresinin başta Şanlıurfa ve tüm ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar kongrede yaptığı konuşmada eski ve yeni il başkanlarına başarılar diledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ailesine atılan iftiralara da değinen Gülpınar Zeynel Başkanımızı tanıyor ve Şanlıurfa için nasıl gece gündüz hizmet etmeye çalıştığına şahitlik ediyoruz. Ak Parti olarak başkanımızın arkasındayız” diye konuştu.

 

Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız da kongrede birer konuşma yaparak kongrenin hayırlara vesile olmasını dilediler.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEKONFERANSLA SALONA SESLENDİ

 

Kongrenin ilerleyen dakikalarında telekonferans yöntemi ile salona seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek Şanlıurfa Ak Parti 7. Olağan İl kongresinin hayırlı olmasını dileyerek salonda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Ak Parti Vekilleri, Belediye Başkanları veAk Parti’nin tüm teşkilatlarını Rabia selamı ile selamladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından Şanlıurfa Ak Parti Eski İl Başkanı Bahattin Yıldız görevi yeni seçilen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’ya teslim etti.

 

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Müjde Sakar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve esik İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

ETİKETLER : AK PARTİ ŞANLIURFA 7. OLAĞAN İL KONGRESİ YAPILDI
Diğer Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Özurfahaber
© Copyright 2021 Gazi Soft. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
DÜNYA